EVDE TEMİZLİK VE BAKIM HİZMETLERİ DEVAM EDİYOR

Elazığ Belediyesi, yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların yaşam kalitelerini artırmaya yönelik başlattığı 'Evde Temizlik ve Bakım Hizmeti' uygulamasını sürdürüyor. Ekipler belirlenen program dâhilinde eldiven, maske ve galoşlarla gereken tedbiri alarak vatandaşların evlerinde detaylı temizlik yapıyor.

EVDE TEMİZLİK VE BAKIM HİZMETLERİ DEVAM EDİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi, yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların yaşam kalitelerini artırmaya yönelik başlattığı ‘Evde Temizlik ve Bakım Hizmeti’ uygulamasını sürdürüyor. Ekipler belirlenen program dâhilinde eldiven, maske ve galoşlarla gereken tedbiri alarak vatandaşların evlerinde detaylı temizlik yapıyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Evde Temizlik ve Bakım Hizmeti ekibi, gelen talep üzerine Hilalkent Mahallesi 400. sokakta ikamet eden engelli vatandaşın evini kapsamlı bir şekilde temizleyerek hijyenik hale getirdi. Ekipler gerçekleştirdikleri temizlik çalışmaları kapsamında yerleri ve halıları süpürüp cam, kapı ve çerçeveleri temizledi. Mutfak, tuvalet, banyo ve balkonları yıkanan ev, steril bir şekilde engelli vatandaşa teslim edildi.

ENGELLİ VATANDAŞTAN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR

Evde temizlik hizmetinden faydalanan engelli vatandaş, verilen hizmetten dolayı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti. Engelli vatandaş, “Kısa bir süre önce Elazığ Belediyesini arayarak talebimi ilettim. Hızlı bir şekilde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından bana geri dönüş yapıldı. Sunulan hizmetten dolayı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Belediye personellerine teşekkür ediyorum” dedi.