Elazığspor Vaatleri Unutulmasın

 Elazığspor'un şampiyonluk yolunda yaptığı zorlu maçlar öncesi ilimiz siyasileri ve iş insanlarının vaat ettiği primler, Elazığspor'a teslim edilmeye devam ediyor.

Elazığspor Vaatleri Unutulmasın
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu kapsamda Ak Parti Milletvekili Ejder Açıkkapı, MHP Milletvekili Semih Işıkver, İş insanı Vedat Borulday ve Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz sahibi Ahmet Toprak’tan sonra 100 bin TL şampiyonluk primi vaadinde bulunan Ercan Grup Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Yüksel Ercan da vaadini yerine getirdi ve vaat ettiği miktarı kulüp hesabına yatırdı.

Bu isimler ile medyaya yansımadığı halde sözünü yerine getirenler, şehrine ve şehrin takımına olan samimi sevgisini ortaya koydu.

Genelde bu tür şampiyonluk öncesi vaatler havada uçuşur, amaca ulaşılır ve iş ciddiye binince de vaatte bulunanların yerinde yeller eser.

Geçtiğimiz hafta şampiyon olarak ikinci lige çıkma başarısını gösteren Elazığspor’a verilen sözlerin listesi medya kuruluşlarında yayınlandı ve birileri bu listeyi bir yerlere kaydetti.

Bir süre daha bekleyip kimlerin vaatlerini yerine getirip getirmediğine dair haberler bir süre sonra yapılır diye düşünüyoruz.