Elazığ için Büyük Şans

17. seçim zaferini kazanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de yemin ederek 5 yıl daha görev yapacağı mazbatasını aldı aynı günün gecesinde kabinesini açıkladı.

Elazığ için Büyük Şans
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni kabinede görevlendirdiği tek cumhurbaşkanı yardımcısı ise Cevdet Yılmaz oldu.

Cevdet Yılmaz’ın bu göreve atanması ilimiz için de önemli bir şans ve kazanım. Bingöllü olan ancak sürekli ilimize gelerek değişik programlara katılan, ilimiz siyasileri ve yöneticilerini çok yakından tanıyan, şehrimizin sorunlarına vakıf olan Cevdet Yılmaz, bu özellikleri ile şehrimiz  için büyük avantaj oldu.

Yılmaz’ın mütevazı kişiliği, herkesi sabırla dinleyen ve çözüm olma noktasındaki samimiyeti, ilimizden birçok kişiyi birebir tanıyor olmasının Elazığ’ın daha çok hizmet almasında kapıların sonuna kadar açık olacağı bir dönemi yaşayacağız.

Burada asıl iş siyasilerimize, il yöneticilerimize ve Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz ile birebir dostluğu olan, tanışıklığı olan kesimlere düşüyor. 

Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı görevi, bu dönem geçen dönemden daha aktif olacak gibi. Erdoğan, atadığı ve her biri alanında uzman olan yeni bakanlarla daha çok Cevdet Yılmaz’ın görüşmesini isteyecek ve tüm koordinasyonu ona bırakacak.

Bakanlara direkt talimat verme noktasında ve yetkisinde olan Cevdet Yılmaz’ın Elazığ ile ilgili giden projelere de çok olumlu bakacağı ve hemen  talimat vereceği biliniyor.

Cevdet Yılmaz, “ilimize yine bakanlık verilmedi” şikayetlerinin nüksettiği bir dönemde, Cumhurbaşkanı yardımcısı görevi ile Elazığ için büyük bir avantaj olur ama umarız siyasiler ve yakınları  elinde proje yerine tayin ve terfi listesiyle gidip kendi adamlarını bürokrat atayarak şehre ihanet etmezler.