Elazığ Büyükşehir Belediyesi!

Elazığ'da faaliyetlerini sürdüren Şehrülaziz El-Aziz Sesimi Duyan Var Mı Engelsiz Yaşam Derneği, ilginç bir çalışmaya daha imza attı.

Elazığ Büyükşehir Belediyesi!

Geçtiğimiz günlerde Hz. Ömer’in ‘Dağlara taşlara buğday serpin Müslüman bir ülkede kuşlar hayvanlar açlıktan ölüyor demesinler' sözünü esas alarak Elazığ'ın ücra köşelerine kedi, köpek ve kuş maması götürmüş ve bu organizasyon şehirde beğeniyle karşılanmıştı.

Elazığ Büyükşehir Belediyesi!

Şehrülaziz El-Aziz Sesimi Duyan Var Mı Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Mert Erol Turmuş, projelerine hız kesmeden devam edeceklerini belirtti. Yaptıkları son çalışmayla Elazığlıların büyük sempatisini kazanan Dernek Başkanı, Elazığlıların en büyük hayallerinden birine gönderme yapmak amacıyla ‘Elazığ Büyükşehir Belediyesi’ yazılı yelekler tasarlayıp, yeni etkinliklerinde bunları kullanmaya karar verdiğini duyurdu.

Elazığ Büyükşehir Belediyesi!

"ELAZIĞ’IMIZIN YAKIN ZAMANDA HAK ETTİĞİ GİBİ BÜYÜKŞEHİR OLACAĞINA İNANIYORUZ"

Elazığ’ın en ücra köşelerinde yaşayan kedi, köpek ve kuşları beslemeye devam eden Başkan Turmuş, bu çalışmayı belgesel haline getireceğini duyurdu.

Elazığ Büyükşehir Belediyesi!

Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Turmuş, “Elazığ’ımızın ismi kağıt üzerinde Büyükşehir olarak anılmasa da şehircilik ve belediyecilik anlamında, insan, kültür ve Evliyalar şehri olarak anılıyor. Bizler, Şehrülaziz El-Aziz Sesimi Duyan Var Mı Engelsiz Yaşam Derneği olarak Elazığ’ımızın yakın zamanda hak ettiği gibi Büyükşehir olacağına inanıyoruz, bu yüzden bu yelekleri özel olarak tasarladık ve kullanacağız.” Şeklinde konuştu.