Danışmanın Görevi

Seçimlerin ardından milletvekilleri de yakın çalışma arkadaşlarını ve danışmanlarını belirliyorlar. Gürsel Erol'un danışmanlığına getirilen Mert Turan'dan sonra MHP Belediye Meclis Üyesi Burak düzenli de Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver'in danışmanı olarak atandı.

Danışmanın Görevi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şüphesiz milletvekilliği danışmanlığı önemli ve bir o kadar da mesuliyet isteyen bir görev. Danışmanların sadece sosyal medya hesaplarını kullanmak, vekilin randevu programını düzenlemek, Ankara’ya gelen misafirleri ağırlayıp uğurlamaktan daha öte ve önemli görevleri var.

Danışmanlar, şehirle ilgili bir problemleri takip etmek ve bunlarla ilgili çözüm önerilerini bir rapor halinde milletvekillerine verme konumundaki görevlilerdir. Basın  danışmanlarının  birisi güncel olayları ve rutin çalışmaları yürütürken, diğer danışmanlar daha çok şehrin sorunlarına yönelik teknik dosyalar hazırlamalı ve bunun uygulanması için milletvekilini teknik ve sosyal anlamda desteklemeleri lazım. Zira her başarılı milletvekilinin arkasında çalışkan, gayretli ve üretken bir danışman vardır.

Danışmanlığın sekreterlik  olmadığını gösterecek Burak Düzenli’ye yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Böylesine isabetli bir tercih yaptığı için de MHP Milletvekili Semih Işıkver’e teşekkür ediyoruz.