CHP'li Belediyelerin Bildiri Merakı

Ankara ve İstanbul gibi şehirler her yağmur yağdığında sele teslim olur ve başta ulaşım, temizlik hizmetlerinde ciddi boşluklar oluşurken CHP'li başkanların toplanıp ilgisiz konulardaki ortak açıklama yapma teamülleri devam ediyor.

CHP'li Belediyelerin Bildiri Merakı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tekirdağ'da yapılan toplantının ardından sonuç bildirgesinde; Ülkenin içinde bulunduğu mevcut ekonomik tablo, tarım ve hayvancılığa cazibe kazandırılması noktasında kırsal kalkınmada yerel yönetimlerin rolü, su kaynaklarının verimli kullanımı ve çevre kirliliğinin önlenmesi, gıda güvenliğinin sağlanması, küresel iklim değişikliğiyle mücadele ve gelecek için yeni nesil eğitim modelleri hakkında fikir alışverişinde bulunulduğu belirtildi.

İklim, çevre sorunları, su kaynakları gibi yerel yönetimlerin bizzat görevleri içinde yer  alan konulardaki açıklamalar tamam da eğitim, tarım ve hayvancılığa cazibe kazandırılması gibi belediyelerin ikinci hatta üçüncü sırada yer alan konularda ahkam kesmek, kendi işinde başarı gösteremeyip iflas eden tüccarın komşusunun mesleğine göz koymasıdır.

Halk size öncelikle en iyi belediyecilik yapın diye oy verdi. Önce bunda bir rüştünüzü ispatlayın sonra eğitim ve tarım deyin ki insanlar memnun olsun.