CHP Heyeti Elazığ'a Geliyor

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve Elazığ da dahil 11 ili etkileyen deprem felaketinin 1. yıldönümünde Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) görevlendirdiği bir heyet Elazığ'a gelerek inceleme ve temaslarda bulunacak.

CHP Heyeti Elazığ'a Geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve Elazığ dahil 11 ili etkileyen deprem felaketinin üzerinden tam 1 yıl geçti. Binlerce canın yitirildiği, yüz binlerce binanın hasar aldığı, binlerce işyerinin yıkıldığı deprem felaketinin ilk yıldönümünde CHP Genel Merkezi tarafından görevlendirilen heyetler depremden etkilenen illeri ziyaret ederek hem yapılan çalışmaların son durumu hakkında bilgi alacak hem de sorun ve beklentiler raporlanacak.

Bu kapsamda CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İstanbul Milletvekili Ali Gökçek, Antalya Milletvekili Mustafa Erdem, Bursa Milletvekilleri Kayıhan Pala, Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Hasan Öztürk ve Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez Elazığ’a gelecek.

5 Şubat 2023 Pazartesi günü akşam saatlerinde Elazığ’da olacak heyet, inceleme ve temaslarının ardından Elazığ’dan ayrılacak.