BBP Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan oldu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Elazığ İl Başkanı İş insanı Ömer Ertan oldu.

BBP Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Ertan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremin Kahramanmaraş, Elazığ, Malatya, Gaziantep, Kilis Hatay, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Diyarbakır ve Şanlıurfa başta olmak üzere geniş bir coğrafyada hissedildi.

Bu büyük afette can kayıplarımızın artmamasını, yaşadığımız bu felaketi  birlik ve beraberlikle en kısa sürede ve en az hasarla atlatmayı Cenabı Haktan niyaz ediyorum. Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başta depremden etkilenen bölgelerimiz olmak üzere ülkemize ve aziz milletimize başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’nin tensipleri ile Elazığ İl Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım.Onurlu geçmişimiz ve enerjimizle hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeden bütün Elazığ ve Elazığ ’lılara hizmet etmek için yola çıktık. Büyük Birlik Partisi olarak, şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi Kılıçtaroğlu da doğru yapsa söylerim. Akşener’de doğru yapsa söylerim, Bahçeli’de doğru yapsa söylerim, Ben Bunları söylerken Hiçbir komplekse kapılmam. Doğruya Doğru Derim, Yanlışa Yanlış Derim. Biz her zaman beraberiz, Biz kardeşiz, Bizim için Şu Kürt, Bu Türkmen, Bu Alevi, Bu Sünni, Bu Çerkez, Bu Laz, Bu Boşnak yok. Bizim İçin Yaratılmışı Severim Yaradan’dan ötürü Anlayışı ile İnsan var karşımızda Onun içinde insanı esas alacağız. 

Bu göreve şahsımı layık gören başta Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici Beye, bütün parti merkezimizin değerli yöneticilerine şükranlarımı sunarım. Rabbim çıkmış olduğumuz bu kutsal ve bir o kadar da huzurlu bu yolda bizleri muzaffer eylesin, mahcup etmesin. Bizim Tek Amacımız Ülkeye, Devlete, Türk Milletine bağımlılığım. Bazıları Siyaseti Ticaret için yapar. Şahsi çıkarlarını isteklerini gerçekleştirmek için yapar, Koltuk için Makam için, Mevki için, Kartvizit için, Bürokraside bir yere gelmek için yapar Ama Bizde Öyle değil! Biz Bu millete, bu Ülkeye İnançlarımız doğrultusunda ne verebiliriz, ne yapabiliriz diye oldu, böylede olmaya devam edecektir. Büyük Birlik Partisi olarak, şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi “Dik duracağız, Doğru söyleyeceğiz, Düz yürüyeceğiz, Her zaman ve Her Şartta Milletimizin Yanında Olacağız.

Şunu da duyurmak istiyorum. Önümüzdeki günlerde de devletin bekası, ülkenin bütünlüğü, milletin istiklali ve istikbali için çalışan kendisini davasına ve inandığı değerlere adamış olan Türkiye’ nin Millet Vekili Büyük Birlik Partisi Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’nin de tensipleriyle  Yeni il binamızın açılışını hep birlikte gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Tarih netleşince bunu da Elazığ’ lı hemşerilerimize duyuracağız."(Bülten Haber)