Baskil'e 'Özen' Gerek

Yerel seçimler öncesi belediye başkan aday adayları çalışmaları sürdürüyorlar.

Baskil'e 'Özen' Gerek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Heyecanlı ve çekişmeli bir yarışın olacağı ilçelerden biri de Baskil. Baskil’de Ak Partiden mevcut Belediye Başkanı İhsan Akmurat ile birlikle yeni isimler de iddialı bir kampanya yürütüyorlar.

Bu isimlerden biri de geçmişte ilçede uzun süre Halk Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulunmuş, ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde görev yapmış, bu görevden sonra Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevlerinde önemli başarılara imza atmış bir isim olan Ahmet Özden Özen.

Bu görevinin ardından da Elazığ Belediye Başkan danışmanı olan ve bu görevinde ilçenin sorunlarına ve çözüm yollarına dair önemli birikimler elde eden Özen, Baskil ilçesinde de sevilen sayılan bir isim olarak öne çıkıyor. Her kesimle iletişim kuran, onların duyguların hitap eden, Baskil Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevinden sonra yeni görev yerinin Elazığ olmasına rağmen ilçesinin ekonomik, sosyal ve kültürel alanda gelişmesine katkı sağlayan birçok projenin içinde olan ve bizzat gayret gösteren Ahmet Özden Özen’in Baskil ile ilgili önemli projeleri var.

Ahmet Özden Özen ile ilçenin başta kayısı olmak üzere var olan potansiyellerinin artırılması ve bunların profesyonel olarak ve markalaşma sürecini tamamlamış şekilde tanıtılması ve pazarlanmasına yönelik projelerinin gün saydığı ve bunların hayata geçirilmesi ile Baskil’in durağan yapıdan kurtulacağı ve kabuğunu kıracağı ifade ediliyor.

Siyasiler ile Elazığ ve Ankara bürokrasisiyle yakın ilişkiler içinde olması, ortak proje yürütme alanındaki yönetim anlayışı ile Baskil’de yeni bir sayfa açmayı planlayan Özen’e halkın yoğun desteğinin olması da bu değişimin habercisi olarak yorumlanıyor.