Bilen 'Partimize Elazığ'da Büyük Bir Teveccüh Var'

MHP Elazığ Belediye Başkan aday adayı Mehmet Burak Bilen  Hakimiyet Gazetesi'ne  nezaket ziyaretinde bulundu.

Bilen 'Partimize Elazığ'da Büyük Bir Teveccüh Var'

Seçim çalışmaları kapsamında gezilerini sürdüren  MHP Elazığ Belediye Başkan aday adayı Mehmet Burak Bilen gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. 

Bilen ziyaret nedeniyle yaptığı açıklamada "Öncelikle  güzel misafirperverliğinizden dolayı imtiyaz sahibi Ahmet Toprak'a ve siz çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bizim ilk hedefimiz  30 yıl önce kaybettiğimiz Elazığ Belediyesi'ni MHP olarak yeniden geri almak ve Harput kalesinin burçlarına 3 hilalli bayrağımızı dikmektir.  Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutladığımız bugünlerde Elazığ için neler yapabiliriz, nasıl kalkındırabiliriz? Minvalinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genel seçimlerde milletvekilimiz Semih Işıkver'in yakalamış olduğu başarıyı daha da yukarı çıkararak il başkanımız Yunus Bal öncülüğünde yerel seçimlerde Elazığ'da İnşallah MHP'yi birinci parti yapacağız" dedi.

Bilen 'Partimize Elazığ'da Büyük Bir Teveccüh Var'

VATANDAŞIMIZ  MHP'YE GÜVENİYOR

Ülke genelinde milliyetçilik rüzgarının kuvvetli bir şekilde estiğini vurgulayan Bilen " Elazığ'da MHP'ye çok büyük bir teveccüh var. Elazığ'ın her bir sokağını, değerlerini geziyoruz. Vatandaşlarımız MHP'ye güveniyor.  Genel başkanımız Devlet Bahçeli'yi Türkiye'nin ve Türk dünyasının bir teminatı olarak görüyorlar. Bu teminatı Elazığ'da da partimize olan ilgiden dolayı da görebiliyoruz" diye konuştu.

Kısaca özgeçmişinden bahseden Bilen "  Elazığ'da doğdum, burada büyüdüm ve bu şehirde yaşıyorum. Tanımayanlarda merhum babamdan dolayı tanırlar. Babam Ruhi Bilen Elazığspor ve Elazığ lisesinin efsane isimlerindendi. Öyle bir babanın evladı olmaktan da gurur duyuyorum" diye kaydetti.