Başkan Kaya, Personeli ve Belde Halkıyla Bayramlaştı

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, bayramın ikinci gününü personeline ayırdı, personeliyle bayramlaşan Başkan Kaya, beldesi için mesai kavramı gözetmeden çalıştıklarını söyledi.

Başkan Kaya, Personeli ve Belde Halkıyla Bayramlaştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, bayramın ikinci gününde personeli ve belde halkı ile bayramlaştı.

Bayramlaşma programına katılan Akçakiraz Belediyesi Kurucu Başkanı Hacı Uygur Gerçek, beldenin belediye statüsünü alması için yaptığı çalışmaları anlatarak, “Bir yoksul arkadaşımız ev yaptı. Elazığ Belediyesi geldi o evi yıkmaya. O zamanki Belediye Başkanı Şükrü Kacar’ın yanına gittim. Dedi ki orası Elazığ Belediyesine ait orayı yıkmak mecburiyetindeyiz. Bunun çözümü yok mu diye sorduk. Belde olmamız lazımdı bende çevre köylerle konuştum birleştik. Belediye olduk ve evi yıktırmadık” dedi.

Başkan Kaya, Personeli ve Belde Halkıyla Bayramlaştı

KAYA: BAYRAM ÇOK GÜZEL GEÇİYOR
Deprem ve pandeminden sonra hasret giderme fırsatı Yakaladıklarını belirten Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, “Vatandaş çok duygulu. Şükür bayram çok güzel geçiyor. İnşallah her günümüz böyle geçer. Sıkıntıdan uzak problemden uzak günlerimizi hep birlikte yaşayacağız. Teşriflerinden dolayı bütün vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Bayramını mübarek olsun” dedi.