Başarıyla Gelen Ödül

Başarıyla Gelen Ödül

İstanbul’dan sonra Anadolu’da en köklü medya kurumlarının bulunduğu il Elazığ’dır.

Vilayet Gazetelerinden sonra 1930’larda Turan Gazetesi ile başlayan basın hayatımız, şimdilerde birçok ili kıskandıracak düzey, donanım ve kaliteye ulaşmış durumda.

Elazığ medyasının gelişmesinde elbette en büyük pay, sektöre hizmet veren ve her biri kendi alanında başarı hikâyeleri yazan gazeteci arkadaşlarımızın.

Emeği görme ve başarıyı tescil etme amacıyla organize edilen ödül törenleri de bunun yansıması oluyor.

Malatya’da  düzenlenen Kırmızı Türk Spikerler Platformu Altın Kayısı Ödül Töreni’nde ilimizden üç değerli isim ödüle layık görüldü.

 Kanal Fırat’ın başarılı haber sunucusu ve program yapımcısı Furkan Dilaver, “Yılın En İyi Gece Haber Spikeri Ödülü” ne layık görülürken,  Kanal 23 Program Sunucu Esra Ser, “Yılın En İyi Güncel Sohbet Programı” ödülünü, Bera Nur Çam ise Haber Türk televizyonunda yayınlanan haberiyle “Yılın En İyi Haberi” ödülünü aldı.

Bu ödüller, ilimiz için bir gurur vesilesi olurken, ödülün verildiği isimlerin başarılarının tescili ve hakkı teslim edilmesi açısından da önemliydi.

Ödüller, teşvik edici, özendirici ve tatlı bir rekabeti getirmesi açısından faydalı ve olması gereken bir motivasyon vesilesi oluyor. Çalışmanın, didinmenin ve gayretin günün sonunda bir ödülle taçlandırılması  kıymetli hale getiriyor insanı ve daha büyük hedeflere yoğunlaştırabiliyor.

İlimizden ödül alan kardeşlerimizin yoğun gayretlerine, şehir için, haber için koşup koşturduklarına ve bunu büyük bir samimiyet ve severek yaptıklarına bizler şahidiz. Bu gerçeklik, ödül komisyonu tarafından da görülmüş, müşahede edilmiş ve takdir edilmiş olmalı ki bu başarı ödüllerle taçlandırılmış oldu.

Tebrik ve teşekkürlerimiz, bu gururu şehrimize yaşattıkları için Furkan Dilaver, Esra Ser ve Bera Nur Çam için…