'Bana Sen Lazımsın'

14 Mayıs'ta halk sandığa gidecek. Heyecan dorukta, kampanyalar hız kazandı.

'Bana Sen Lazımsın'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gönül verenler, son dönemde sosyal medyada yeni videolar paylaşmaya başladı.

Sosyal medyadan #banasenlazımsın etiketiyle paylaşılan videolar gündeme oturdu. Muhalefetin çelişkilerini, terör örgütü PKK ile ilgili gerçekleri ortaya koyan videolar, paylaşım rekorları kırıyor.

Hazırlanan 9 videoda, 6'lı masada buluşan liderlerin eski kavgaları, 6'lı masanın savunma sanayisine,  yerli ve milli hava araçlarına olan nefreti, HDP ve PKK güdümünde olan muhalefet gibi birçok başlıkta içerikler izleyenlerin beğenisini toplarken, muhalefetin içinde olduğu durum alenen ortaya çıktı.

Ak Parti Genel Merkezi dışında ve teknofest kuşağının aklı ve zekası ile yapılan ve sosyal medyada ilgi odağı olan videolar, bu konuda slogan ve söylem kısırlığı çeken Ak Partiye can suyu oldu.

Bilindik yüzler ve klasik biz yaptık jargonuyla yapılan siyasi propagandanın sonuç getirmediğini gören gençlerin bu çalışması, protokol ziyaretlerinden gençliğe zaman ayıramayan Ak Gençliğe de iyi bir ders  oldu.

Yerelden de gördük ki bu seçimlerin en rahat,  en heyecansız,  en plansız ve en donuk teşkilatlar Ak Parti’de. 

Teşkilatların ve gençlerin bu tutukluğu  doğal olarak tabana da yansımış ve her biri “seçim bitsin de işimize-gücümüze bakalım” modunda.

Erdoğan’ın ülke için vazgeçilmez bir lider olduğunu gören ama bunu klasik cümlelerle tekrarlamak yerine  “O’nun için ne yapabilirim?” diye kafa yoran gençler için seçimden sonra da Erdoğan’ın “bana siz lazımsınız” diyerek bu gençleri önemli mevkilere ve görevlere getirmesi Türkiye Yüzyılının da başladığı gün olacak. 

Her ne kadar “Bize sen lazımsın reis” sözünde “milletvekilleri çok da lazım  değil” gibi bir anlam çıkıyor olsa da gençlerin öyle bir niyetleri yok. Onlar sonuca bakıyorlar, teferruatla çok ilgileri yok.