MHP, Milliyetçilik Dersi Veriyor

14 Mayıs seçimlerinin ülke için stratejik bir yol ayrımı olduğunu en çarpıcı ve en yalın dille anlatan Parti MHP ve MHP'nin Milletvekili adayları.

MHP, Milliyetçilik Dersi Veriyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Semih Işıkver, katıldığı bir televizyon programında; “Cumhurbaşkanımız bir kez kaybetmesin ben bin kez kaybedeyim” cümlesinin ardından benzer bir açıklama da MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut’tan geldi.

Seçim bölgesinde vatandaşlarla bir araya gelen Bulut yaptığı konuşmada;  "Kandil'deki terör örgütü elebaşlarından da medet umar hale geldiler. Ne kadar millet düşmanı varsa onlarla da bir araya geldiler. Şimdi tablo bu kadar büyükken, Cumhurbaşkanımız dört bir koldan kuşatılmışken, ben sizin huzurunuza gelip tekrar milletvekili olmak için oy istemekten ar ederim. Bana oy verip vermemek sizin takdirinizdir. Ama Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermek vatan borcudur. Bunu bilin." ifadelerini kullandı.

MHP’nin bu konudaki samimiyeti, partilerinden ve kendilerinden öte ülkeyi ve geleceği düşünmeleri, ülkücülüğün ve gerçek milliyetçiliğin ne anlama geldiğini göstermesi için önemli. 

Keşke aynı ruh, aynı bilinç diğer siyasi partilerde de olsaydı.  Keşke biz de ülkücüyüz deyip de kandilden talimat alanlarla kol kola olan partiler de aynı şuurda olabilseydi. Keşke kendileri varsa dava var, kendileri yoksa dava yok diyen, süreç bittiğinde sırra kadem basıp beş yıl sonra yeniden arz-ı endam eden tava adamlarında da bu samimiyet, vefa ve fedakârlık olsaydı. Ne demek istediğimizi siz çok iyi anladınız. Ne diyordu eskiler. Teferruat bile ihtiyaç…