Bakan Yardımcısı Aktaş Elazığ'da

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere bayramı geçirmek üzere memleketi Elazığ'a geldi.

Bakan Yardımcısı Aktaş Elazığ'da

Geçtiğimiz gün Tunceli'ye giderek birçok ziyaret ve temaslarda bulunan Elazığlı Hemşehrimiz İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Tunceli temasları sonrası Elazığ Valisi Ömer Toraman ve Emniyet Müdürü Adnan Karayel ile birlikte Elazığ'da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Bakan Yardımcısı Aktaş Elazığ'da
Hazar Şehit Osman Bozanbaşı Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret eden Bakan Yardımcısı Aktaş ve beraberindeki heyet, polislerin 10 Nisan Polis Haftasını ve Ramazan Bayramlarını kutladı.

Bakan Yardımcısı Aktaş Elazığ'da
Çocukların için kurulan Trafik Eğitim Parkı ziyaret eden Aktaş, ardından Elazığ Valisi Doç. Dr. Toraman, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Evren ve İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel ile birlikte Hankendi Jandarma Karakolu ile Yol Kontrol Uygulama Noktasına geçti.

Bakan Yardımcısı Aktaş Elazığ'da
Jandarma ekipleri ile de bir araya gelen Bakan Yardımcısı Aktaş, görevi başında olan jandarma ekiplerinin bayramlarını kutlarken bilgi aldı.

Bakan Yardımcısı Aktaş Elazığ'daBakan Yardımcısı Aktaş Elazığ'daBakan Yardımcısı Aktaş Elazığ'daBakan Yardımcısı Aktaş Elazığ'da