Bakan Soylu, Kılıçdaroğlu'na Neden Togg Verilmediğini Açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Esenler ve Fatih'te vatandaşlarla bir araya geldi. Bakan Soylu, Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenerek, 'Bay Bay Kemal'e Togg arabasını verelim de arka iki tarafına Selo ile Apo'yu mu oturtsun?' dedi.

Bakan Soylu, Kılıçdaroğlu'na Neden Togg Verilmediğini Açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye'de 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlere kısa bir süre kaldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da bu kapsamda seçim çalışmalarına, İstanbul'daki programlarıyla birlikte hız verdi.

Bakan Soylu, önce Esenler’de Turgut Reis Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya geldi. Ardından Fatih’te Batman ve Sasonlular ile buluştu.

Programa katılan vatandaşlar, Bakan Soylu’ya yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar ile bir araya gelen Bakan Soylu, sohbet ederek dertlerini dinledi. Ardından vatandaşlara hitapta bulundu. Bakan Soylu, program sonunda ise vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

"BAY BAY KEMAL'E TOGG ARABASINI VERELİM DE ARKA İKİ TARAFINA SELO İLE APO’YU MU OTURTSUN?”

Muhalefete yerli otomobil Togg'dan neden verilmediğini açıklayan Bakan Soylu, şöyle konuştu:

“Sizler bu ülkede bütün dünyaya, Recep Tayyip Erdoğan’ı dünya 5’ten büyüktür sözünü nasıl ezberlettirdiğinin sahiplerisiniz Allah sizden razı olsun. Birisi dedi ki, 'Bakanım bu muhalefet, dün akşam sana soru sordular dedi. Bu muhalefete dedi, niye bu Togg arabalarından vermediniz diye'. Dedim ki, evet sordular. Ama dedim cevabı tam orada vermedim. Sana vereyim mi? dedim. Ver dedi. Biz dedim Bay Bay Kemal'e Togg arabasını verelim de arka iki tarafına Selo ile Apo’yu mu oturtsun?"