Elazığ'da MHP'den Vali Toraman'a Sitem

Elazığ İl Genel Meclisi Mayıs ayı toplantılarına MHP'li meclis üyesi Osman Dilek'in açıklamaları damga vurdu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Elazığ'da MHP'den Vali Toraman'a Sitem

Elazığ İl Genel Meclisi Mayıs Ayı Toplantıları, bugün yapılan 4’üncü birleşimle sonra erdi.
Meclis Üyesi Osman Dilek, MHP’nin artık açılış vb. organizasyonlara davet edilmekten vazgeçtiğini, bunun yanında bilgi dahi alamadığını belirterek sitemde bulundu.

Dilek, sitem dolu açıklamasında şunları kaydetti: 

“BİLGİ DAHİ ALAMIYORUZ”

“Benim meclisle ilgili eleştirilerim olabilir ama bu sistemim meclisle ilgili değil. Bir örnekle başlayayım; geçen gün asfalt tesisinin sezon açılış töreni yapıldı. Vali Bey, daire amirleri hepsi orada açılışa iştirak ediyorlar. Biz bir kurumsal kimliği olan siyasi partinin grubuyuz. Artık davet edilmekten vazgeçtik, bilgi dahi alamıyoruz.

“SİTEMİMİZİ VALİ BEY’E İLETTİM”

Vatandaş bize soruyor, asfalt üretimi ne zaman olacak, asfaltın yapımı nereden, ne zaman başlanacak diye. Bunlarla ilgili hiçbir bilgimiz yok. Bu konuyla ilgili belki meclisinde haberi yoktur. Bu tür işlerde meclisi bilgilendirmek lazım. Bu konuyla ilgili sitemimi Vali Bey’e ilettim. 

“VALİ BEY BİZİ MUHATAP ALMADI”

Bu konularla ilgili rahatsız ve üzgün olduğumuzu ilettim. Bu kamuoyunu ilgilendiren bir mesele. Seçim sathı mahaline girmişiz. Çalışmalar devam ediyor. Bu konuda meclisin bilgilendirilmesi gerekiyor. Meclis bilgilendiği zaman haliyle kamuoyu da bilgileniyor. Burada bize bir cevap gelmedi. Aracılar vasıtasıyla bize bilgi iletildi. Vali Bey, bizleri bu konuda muhatap almadı diye düşünüyorum.