ANNE ÜNİVERSİTESİ, YENİ DÖNEMDE ANNELERİ BEKLİYOR

Toplam 8 hafta sürecek eğitime katılan anneler, ev ekonomisi, çocuk gelişimi, Kur'an-ı Kerim, temel dini bilgiler ve sağlıklı beslenme dersleriyle kendilerine yeni ufuklar a&ccedi

ANNE ÜNİVERSİTESİ, YENİ DÖNEMDE ANNELERİ BEKLİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplam 8 hafta sürecek eğitime katılan anneler, ev ekonomisi, çocuk gelişimi, Kur’an-ı Kerim, temel dini bilgiler ve sağlıklı beslenme dersleriyle kendilerine yeni ufuklar açacaklar.

Elazığ Belediyesi ve Fırat Üniversitesi işbirliğiyle hayata geçirilen Anne Üniversitesi'nde dördüncü dönem eğitimleri, 9 Nisan 2016 Cumartesi günü başlıyor.

Elazığ Belediyesi Meclis Salonu'nda, cumartesi günleri 09.00-15.45 saatleri arasında verilecek eğitimlerle, anne ve anne adayları çağın gerekleri doğrultusunda bilgi ve donanım sahibi olacaklar.

Anne Üniversitesi’nde, Fırat Üniversitesi’nden uzman eğitmenlerin katılımıyla, anne ve anne adaylarına, İnsan İlişkileri ve İletişim, Sağlıklı Beslenme ve Yaşam, Eğitimde Ailenin Rolü, Girişimcilik, Boş Zaman Değerlendirme, Temel Dini Bilgiler, Ev Ekonomisi ve Yönetimi, Değerler Eğitimi, Aile Sosyolojisi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Kuran-ı Kerim (Tecvit) ve Osmanlıca dersleri verilecek.

Eğitime katılan anne ve anne adaylarının, kırtasiye malzemeleri, öğle yemekleri, çay ve kahve gibi ikramlar da Elazığ Belediyesi tarafından karşılanıyor.

Yoğun bir talebin olduğu Anne Üniversitesi’ne kayıt yaptırmak isteyen anne ve anne adaylarının, eski Çağrı Tıp Merkezi üst kısmında bulunan EBEGEM binasına başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Toplam 8 hafta sürecek ve 28.05.2016’da tamamlanacak eğitimler sonunda anne ve anne adaylarına, Elazığ Belediyesi ve Fırat Üniversitesi onaylı sertifika verilecek.