Köy Evlerinde Anahtar Teslim Tarihleri Belli Oldu

7 Ekim tarihinde kura çekimleri yapılan Değirmenönü, İçme-1, İçme-2, Koçkale, Korucu, Kumla, Sarıkamış, Yolüstü ve Konakalmaz Köylerinden hak sahibi olan hak sahibi vatandaşların anahtar teslim tarihleri belli oldu.

TAKİP ET

24 Ocak 2020 tarihlerinde meydana gelen deprem nedeniyle Elâzığ Merkeze bağlı Değirmenönü, İçme-1, İçme-2, Koçkale, Korucu, Kumla, Sarıkamış, Yolüstü ve Konakalmaz Köylerinden hak sahibi olan ve Yer Seçimleri köylerinin toplu alanlarına Yapılan afetzedelerin konutları tamamlanarak 7 Ekim tarihinde kura çekimleri yapılmıştı.

Çekilen kuralarda adlarına Merkeze bağlı Değirmenönü, İçme-1, İçme-2, Koçkale, Korucu, Kumla, Sarıkamış, Yolüstü ve Konakalmaz köylerinin toplu alanlarında konut çıkan hak sahipleri anahtarlarını 13 Ekim – 29 Kasım tarihleri arasında teslimleri yapılacak. Konutlarını becayiş yapmak isteyen hak sahipleri aynı kurada kendilerine konut çıkan afetzedeler ile 13 Ekim – 28 Kasım tarihleri arasında noter vasıtasıyla karşılıklı olarak becayişlerini yapabilecekler. Konut teslim programı Elazığ Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün https://elazig.afad.gov.tr internet adresinden ilan edildi.

Öte yandan Konutlarını 45 günlük sürede teslim almayan vatandaşların hak sahiplikleri iptal edilecek.

Ayrıntılar için burayı tıklayın.

Bakmadan Geçme