Elazığ'da 10 Yılda Yapılamayanı 1 Ayda Yaptı 

Elazığ'da bir muhtar henüz görevinde ilk ayı dolmadan yaptığı çalışmalarla bütün meslektaşlarına örnek oldu.

Elazığ'da 10 Yılda Yapılamayanı 1 Ayda Yaptı 

Elazığ’ın Palu İlçesi’nin Üçdeğirmenler köyünde 31 Mart yerel seçimlerinde iki dönem muhtarlık yapan mevcut muhtara karşı sandıktan zaferle çıkıp muhtar seçilen Hakan Yıldız seçileli henüz bir dolmadan çalışmalarıyla köy halkının beğenisini topladı. Mazbatasını alır almaz kollarını sıvayan çoğunluğunu köyün gençlerinden oluşan 20 kişi ile köy içinde kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı. Köy içinde ve yollarında biriken çöpleri toplayan köylüler daha sonra tıkanan sulama kanallarını iş makineleri e imece usulü açarak köyün adeta çehresini değiştirdiler. 

Elazığ'da 10 Yılda Yapılamayanı 1 Ayda Yaptı 

Köyde yapılan temizlik çalışmasının daha önce yapılmadığını ifade eden Üçdeğirmenler Köyü Muhtarı Hakan Yıldız “Köyümüzde ilk defa böyle kapsamlı bir temizlik çalışması başlattık.  Fikrimi söyleyince sağ olsun köyümüzün gençleri hemen destek verdiler. Bizim temizlik çalışması yapacağımızı duyan abilerimizde traktörleriyle gerekse beden gücüyle bize destek oldular.  

Kapsamlı bir temizlik yaptık. Yollara gelen ağaç dallarını budayarak araçların olası zarar görmesini engelledik. 10 römork ağaç dalı, toprak ve çöp topladık. Yapılan çalışmalar sonrası köyümüzün gerek il dışında yaşayan sakinleri gerekse köyde yaşayanlar bizi takdir etti. Bu temizliğin il ve ilçe genelinde diğer köylere örnek olacağını umut ediyorum. İnşallah gerek kalmaz ama ihtiyaç duyulduğunda genel temizlik her fırsatta yapıp köy sakinlerine daha temiz bir çevrede yaşama imkanı sunacağız” diye konuştu.