Köy Evlerinde Anahtar Teslim Tarihleri Belli Oldu

7 Ekim tarihinde kura çekimleri yapılan Değirmenönü, İçme-1, İçme-2, Koçkale, Korucu, Kumla, Sarıkamış, Yolüstü ve Konakalmaz Köylerinden hak sahibi olan hak sahibi vatandaşların anahtar teslim tarihleri belli oldu.

Köy Evlerinde Anahtar Teslim Tarihleri Belli Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

24 Ocak 2020 tarihlerinde meydana gelen deprem  nedeniyle Elâzığ Merkeze bağlı Değirmenönü, İçme-1, İçme-2, Koçkale, Korucu, Kumla, Sarıkamış, Yolüstü ve Konakalmaz Köylerinden hak sahibi olan ve Yer Seçimleri köylerinin toplu alanlarına Yapılan afetzedelerin konutları tamamlanarak 7 Ekim tarihinde kura çekimleri yapılmıştı.

Çekilen  kuralarda adlarına Merkeze bağlı Değirmenönü, İçme-1, İçme-2, Koçkale, Korucu, Kumla, Sarıkamış, Yolüstü ve Konakalmaz köylerinin toplu alanlarında konut çıkan hak sahipleri anahtarlarını 13 Ekim – 29 Kasım tarihleri arasında teslimleri yapılacak. Konutlarını becayiş yapmak isteyen hak sahipleri aynı kurada kendilerine konut çıkan afetzedeler ile 13 Ekim – 28 Kasım tarihleri arasında noter vasıtasıyla karşılıklı olarak becayişlerini yapabilecekler. Konut teslim programı Elazığ Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün https://elazig.afad.gov.tr internet adresinden ilan edildi.

Öte yandan Konutlarını 45 günlük sürede teslim almayan vatandaşların hak sahiplikleri iptal edilecek.

Ayrıntılar için burayı tıklayın.