Abluka: 'Herkesin Elazığspor'a vefa borcu vardır'

Abluka Taraftarlar Grubu Başkanı Nahit Karaçalı, şampiyonluğa yürüyen takımımıza herkesin destek olması gerektiğini belirtti

Abluka: 'Herkesin Elazığspor'a vefa borcu vardır'

TFF 3. Lig’de play-off maçlarına çıkacak olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor için Abluka Taraftarlar Grubu’ndan destek çağrısı geldi. Dernek Başkanı Nahit Karaçalı yayımladığı mesajla camiaya birlik – beraberlik çağrısında bulundu. Karaçalı mesajında;
Şehrimiz Valisi Sayın Ömer Toraman'ı, Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’nı, Milletvekillerimiz Sayın Erol Keleş'i, Ejder Açıkkapı'yı, Mahmut Rıdvan Nazırlı'yı, Gürsel Erol'u, Semih Işıkver'i, Şehrimiz Emniyet Müdürü Sayın Adnan Karayel'i, Siyasi parti İl Başkanları Sayın Şerafettin Yıldırım'ı, Yunus Bal’ı, Onur Özkan’ı, Abdullah Akın’ı, Ömer Ateş'i, Habib Yaşar'ı, Şehrimizdeki bütün Belde Belediye Başkanlarını, Bütün STK Üyelerini, İş İnsanlarını, Elazığlı ve en önemlisi ELAZIĞSPORLU olan bu şehre ve bu takıma gönül vermiş herkesi desteğe göreve davet ediyoruz. 


Bildiğiniz üzere kulübümüz yaklaşık 4 sezondur TFF 3. Lig'de mücadele etmektedir. Uzun uğraşlar sonucu kulübümüz kötü gidişata son vermiş, eski formunu yakalamıştır. Şanıyla, şerefiyle mücadele ederek alt sıralardan gelmiş, lider ile arasındaki puan farkını 2'ye indirmiş, zirve yarışına ortak olmuş fakat şampiyonun son hafta belirleneceği müsabakada rakip takımın apaçık bir şekilde şike ile kazandığı maç sonucu maalesef ki takımımız ligi 2. sırada tamamlamış ve Play-off'lara kalmıştır.


Bizler bütün ipleri elimize almışken taşın altına elimizi değil de gövdemizi koyma zamanı gelmiştir. Şu dakikadan itibaren biz taraftar gruplarının kaybedecek hiçbir şeyi kalmamıştır. Yukarıda saydığımız birbirinden kıymetli isimlerden takımımıza destek beklemiyoruz, direkt istiyoruz!


Bu memleketin ekmeğini yemiş, suyunu içmiş kendisini mevki makam sahibi yapmış herkesin şehrimizin gözbebeği Elazığspor'umuza vefa borcu vardır.


Bugünden itibaren prim desteği açıklayan , bizleri geri çeviren/çevirmeyip misafir eden  telefonlarımıza cevap veren/vermeyen görüşmek isteyen/istemeyen herkesi sosyal medya hesaplarımızdan paylaşacağız.  Gün, birlik günüdür. Beraberlik günüdür, gün kenetlenme günüdür! Kutlu davamızın en hırçın dönemi başlıyor.
Efsane Elazığspor geri dönüyor!”
ifadelerini kullandı