Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü Görevine Yusuf Güneş Asaleten Atandı

Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü görevine daha önce vekaleten atanan Yusuf Güneş yayımlanan resmi gazete kararına göre göreve asaleten atandı.

TAKİP ET

Karayolları 8. Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan 26 Kasım 2021 yılında merkeze alınmıştı. Boşalan Kara Yolları 8. Bölge Müdürlüğü görevine ise vekaleten Yusuf Güneş Atanmıştı.

13 Ağustos tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü görevine asaleten Yusuf Güneş atandı.

Yorumlar 2
İlhan Meshur 08 Ocak 2023 15:10

Tunceli veya Elazığlı değilim, 1980 yılında Hozatta askerlik yaptim,2020 2023 tarihleri arasında da gelinimin görevi gereği Tunceli de bulunmaktayız.Gecen ay torunumun rahatsizligi nedeniyle akşam 18 de Elaziga gittik.Gidis ve gelisimizde birer saat feribot bekledik.Donusumuzde ambulas 18 dakika bekledi eğer hasta kendisinde ise beklemenin ne olduğunu çok iyi bilirim. Bende kalp krizi sonucu ambulansla bekleyip feribotla geçtik. Netice olarak yapılan herşey güzeldir de Petek Hozat arasına yapılan 425 metrelik köprü baraj üzerine yapilsa idi daha güzel olmazmiydi. Biz 6 ay sonra döneceğiz ama Allah burada yaşayan insanların yar ve yardımcısı olsun. Saygilarimla

Karayolları 8 Yıldır Elazığ a Çalışmıyor 13 Ağustos 2022 11:06

Karayolları Bölge Elazığ da ama çalışmaların ağırlığı başta Malatya sonra Bingölde son 9 yıldır Elazığ da yürüttükleri doğru dürüst bir proje yok Pertek köprüsü, Elazığ Pertek yolu, Kuzeyçevre yolu 1 ,2 ve 5 etapları karaçor köprüsü, Maden Hazar Çüngüş yolu Elazığ Baskil duble karayolu, Havalimanı köprülü kavşağı, Keban Arapgir dubleyolu, Sivrice Çüngüş Karayolu , karayollarının taşınması, Tunceli Mutu yolu, Pülümür Tüneli, senelerdir beklemede bir iki proje var yürüttükleri o da ağır aksak, umarım asaleten atanan bölge Müdürü Elazığ a hizmet verir

Bakmadan Geçme