Elazığ'ın Tescilli Markası Darboğazdan Geçiyor!

Elazığ'ın uğruna Festivaller düzenlediği Salçalı Köftesini vatandaşlar artık yiyemez hale geldi.

Artan fiyatlar şikayetçi olan vatandaşlar ve artan maliyetlerden dolayı sıkıntı yaşayan esnaflar, bu durumun bir an önce düzelmesini istiyor.

Elazığlıların Köfteciler Sokağı esnafları et fiyatlarının yükselmesiyle müşteri kaybı yaşadıklarını belirtirken vatandaşların alım gücünün azaldığını aktardı.

Konuyla alakalı konuştuğumuz Mehmet Yarımkıraç; "Et fiyatları yükseldi, zam geldikçe talep azalıyor milletin alım gücü düşüyor. Son bir yıldır müşteri bulamıyoruz gün geçtikçe azalıyor. Hepimiz zor durumdayız" dedi.

Yorumlar 5
Suzan kaya 31 Aralık 2023 12:24

Suçu birazda kendilerinde arasınlar ,ekmeğin içine kaç tane köfte koyuyorlar, inanın o fiyata değmez,Bimdw köfte alıyorum en azından üç kişi yiyoruz.

Ramazan 30 Aralık 2023 04:10

Bir ekmek hiç 100 TL olurmu yazık alan var almıyan var en güzeli evinde tost makinesi ile yapsan daha karlı bonfile tavuk alırım güzel soslalırım sonra küçük küçük doğrarım dönerden bir farkı yok ayrıca dahada lezzetli olur

Rüstem 29 Aralık 2023 18:27

Her dönem AKP ye tulum oy çıkıyor ekmek bile fazla yemesinlerr

Sercan 29 Aralık 2023 18:10

Bi tam köftenin içine kaç gram net koyuyorlar. Ne kadar maliyeti varki bir köfte 120-160 lira arası fiyata ulaşıyor. Maliyetinin 3 katına satarlarsa müşteri bulamazlar tabi. Tutturmuşlar bir zam ayagı gidiyor..

Gakgo23 29 Aralık 2023 17:24

Zaten bu köfte diye sattıkları şeyde et yok ekmek içi pul biber ile yoğurup soğan salça basıyorlar. Bunu yiyip kendinize saygısızlık etmeyin, yağ diye margarini basıyorlar . Ne zaman yesem mideme kramp giriyordu.

Bakmadan Geçme