Akşener'in Delikanlılığı

6'lı Masa liderleri, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte depremzedelerle Cuma günü Malatya'da iftar yaptılar.

Akşener'in Delikanlılığı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti lideri Meral Akşener herkesin yer aldığı bir kareyi, sosyal medya hesabından sadece İmamoğlu ve Yavaş'ı etiketleyerek paylaştı. 

Akşener paylaşımında; "Millet İttifakı Genel Başkanları olarak Sayın @ekrem_imamoglu ve Sayın @mansuryavas06 ile birlikte; Malatyalı vatandaşlarımızla iftar sofrasında buluştuk... Gönüllerimizi huzurla buluşturan mübarek Ramazan ayının; Ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi ve millet ittifakı cenahında yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Aslında bu durum her ne kadar 6 Mart’ta geri adım atsa da Akşener’in 3 Marttaki dik duruşu ve kararlılığını ortaya koyuyor.

Akşener, başından beri “Kılıçdaroğlu’yla olmaz” dedi ve hala o görüşte. Bunun için de Kılıçdaroğlu’nu yok sayıp İmamoğlu ve Yavaş ile tarih yazacaklarını afişleriyle de ortaya koyuyor.

Bu yönüyle ilkeli ve delikanlı bir duruş sergiliyor Akşener. Diğer liderler de sırf seçimi kazanıp Cumhurbaşkanı  ve Cumhurbaşkanı yardımcısı olma adına bu zokaları yutmak zorunda kalıyorlar.

14 Mayıs gelir ve Kılıçdaroğlu kaybederse “ben demiştim” opsiyonunu yedekleyen Akşener haklı çıkarsa söyleyeceği birkaç cümlesi olur belki ama İYİ Parti bu arada Yavuz Ağıralioğlu’na çoktan geçmiş olur. Tabi o tarihe kadar partiden ihraç edilmezse.