Ak Parti'nin Tecrübeli ve Mütevazı Kahramanı 

Siyasal alan gösteri ve temsil alanı olarak kabul edilir, siyasal aktörler de kendilerini göstermenin, öne çıkarmanın gayretinde olurlar. Bu durumun istisnaları yani işini başarılı bir şekilde yaptığı halde gösteriş yerine mütevaziliği tercih edenler de çok nadir olarak görülür. 

Ak Parti'nin Tecrübeli ve Mütevazı Kahramanı 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Görevini hakkıyla yaptığı halde görüntüden uzak duran, gösteri gayretinde bulunmayan, süreci özveri ve disiplinle yürüten, başarılı olduğu halde bunun gururunu ve mutluluğunu kendi içinde yaşayan isimlerin halen daha var olması siyasetin neredeyse tamamen pragmatikleştiği günümüzde topluma güven vermektedir. Ak Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik, gösteri ve gösterişten kaçınarak, başarısını mütevazı   duruşu ile taçlandıran ve görevini başarıyla yapan nadir siyasal aktörlerden biri olarak her kesimin takdirini kazanan bir isim.

Pandemi döneminde dahi durmadan köylere kadar ziyaretler gerçekleştiren Ömer Faruk Çelik, bu seçim sürecinin de görünmeyen kahramanı oldu. Özellikle sandık görevlilerinin organizasyonu, düzenli eğitimi ve sandık başında tüm kadro olarak bulunup sandıklara sahip çıkmalarının sağlanması diğer partilerden açık bir şekilde farkını ortaya koyduğu gibi başarının da planlı ve programlı bir çalışmayla olabileceğini göstermektedir.  Ak Parti yönetimlerinde bulunan isimlerin de gerek kendi aralarında gerekse toplantılarda konuştukları ve takdir ettikleri bu başarı marifetin iltifata tabidir sözünün de yerini bulması bakımından önemlidir. 

Sadece bununla değil, sandık başında görev alabilecek partiler belirlenirken bazı partilerin sandık görevlisi verme sürecinde yapılması gerekenlere ilişkin destek olarak seçimlerin demokratik bir şekilde gerçekleşmesine sağladığı katkı da kimsenin bilmediği bir başarı.  Seçim hukukuna ilişkin tecrübe ve deneyimi  Elazığ’da bir çok partinin de bilgi ve birikiminden yararlanmak için başvurduğu Av. Ömer Faruk Çelik, seçim sürecinde Ak Parti’nin en büyük gücü oldu. 

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik, görevinde ne kadar daha kalır bilinmez ama partilerin bu tür isimlere her zaman ihtiyacı var. Elazığ’da siyasete değer katan Av. Ömer Faruk Çelik’i başarılarından dolayı biz de tebrik ediyoruz.