Abdullahpaşaspor kurban kesti

Abdullahpaşaspor kurban kesti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ 2. Amatör Küme Futbol Ligi’nde şampiyonluk hesapları yapan Abdullahpaşaspor, sporcuların kaza ve belalardan korunması için kurban kesti.

Önceki gün gerçekleştirilen antrenman sonrası Kulübün Onursal Başkanı Yahya Temizer, Başkan Ferhat Evsen ve 2. Başkan Mahsun Oğuzhan’ın katılımları ile kurban kesimi gerçekleştirildi. Kurban kesiminin sonrasında Onursal Başkan Temizer ve 2. Başkan Mahsun Oğuzhan futbolculara malzeme yardımında bulunarak, tatlı ikram etti.

Kurban kesiminin sonrasında Teknik Sorumlu Sedat Demirbaş yeni sezonda şampiyonluk hedefiyle yola koyulduklarını belirtti.

Kulüp Başkanı Ferhat Evsen ise, “2. Amatör’de son senemiz. Tüm takımlara sakatlıksız, kazasız belasız başarılarla dolu bir sezon diliyorum. Bu sezon şampiyonluğa ulaşacağımız inancındayız. Bizlere maddi-manevi destek olan yüreği güzel hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Taraftarlarımızı Pazar günü saat 11.00’de oynayacağımız Beyhan Belediyespor maçına bekliyoruz. Başarı gençlerimizin, gurur Abdullahpaşa’nın” dedi.

Kesilen kurbanın eti Afrin’de operasyonda olan Mehmetçikler’e gönderildi.