ABD, Bu Kez De Gülşen için Endişelenmiş

Şarkıcı Gülşen'in, nisan ayında verdiği bir konser sırasında kullandığı 'İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor.' ifadeleri gündemdeki yerini koruyor.

ABD, Bu Kez De Gülşen için Endişelenmiş
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Büyük tepkiye yol açan görüntülerin kamuoyuna yansımasından sonra gözaltına alınarak tutuklanan ünlü şarkıcı hapishanede ikinci gününü geçirdi. Gülşen'in avukatı tarafından tutukluluğa itiraz edilirken konu hakkında tartışmalar devam ediyor.

Konuya ilişkin bir açıklama da ABD'den geldi.

ABD Dışişleri Bakanlığı, 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan tutuklanan şarkıcı Gülşen hakkında açıklama yayınladı.

Açıklamada, "ABD, Türkiye'de ifade özgürlüğünü kısıtlamak için kullanılan adli taciz biçimlerinden endişe duymaktadır. Türkiye'yi ifade özgürlüğüne saygı duymaya ve güvence altına almaya çağırıyoruz" denildi.

Zaten ABD bizi o kadar seviyor ve düşünüyor ki bizler için çok çok endişeleniyor.

Bizde ne zaman başarısız darbe olsa, ne zaman meşru hükümete yönelik başarısız bir kalkışma olsa ve milli irade bunu bastırsa ABD endişeleniyor.

Ve yine bu ülkenin değerlerine hakaret eden, bir kesimi rencide  eden  birisine karşı toplumsal tepkiler yanında yasal mekanizma çalışıyorsa ABD bundan ciddi endişe duyuyor.

Türkiye sınır güvenliği için operasyon yapıyor ABD endişe ve kaygı duyuyor.

Referandum olur ABD endişe duyar. Sandığa yansıyan seçim sonuçları müttefikimiz ABD’yi endişeye gark eder.

Velhasıl ülkenin ve halkımızın faydasına olan ve değerlerini korumaya yönelik her adım ABD’yi endişelendiriyor.

Biz de ABD için çok endişeleniyoruz. Eski başkanları Trump’un evine baskınla operasyon yapıp gizli belgeleri ele geçiren ABD için endişeleniyoruz.

Velhasıl ABD bizim için endişelenmesin. Bu ülke muz cumhuriyeti değil. Ve her suçun bir bedeli olur. 

ABD çok da endişelenmesin. Gülşen ilk mesai günü serbest kalır. Geriye de artık kimsenin istediği gibi istediği zaman istediği kişi ve toplulukları zan ve  töhmet altında bırakmaması dersi kalır.