YARALAR SARILIYOR

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ARICAK İLÇESİ KARAKAŞ KÖYÜNDE YANAN EVLERİ YERİNDE ZİYARET EDEN ELAZIĞ VALİSİ ÇETİN OKTAY KALDIRIM, OLAYIN İLK ANINDAN İTİBAREN DEVLETİN TÜM KURUMLARI İLE VATANDAŞLARIN YANINDA OLDUKLARINI SÖYLEDİ

YARALAR SARILIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde Arıcak İlçesine bağlı Karakaş ilçesinde çıkan yangında 6 evin tamamen yanmasının ardından Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Karakaş köyü sakinlerini ziyaret ederek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Arıcak’ta çeşitli inceleme ve temaslarda bulunan Vali Kaldırım'a Arıcak Kaymakamı Şenol Öztürk, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan İnan, İlçe Belediye Başkanı Ferit Yıldırım, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Pirinççi,  İl Afet ve Acil Durum Müdürü Osman Pıhtılı da eşlik etti.

KALDIRIM: DEVLETİMİZİN ŞEFKAT ELİ YARALARI ONARIYOR

Çıkan yangında en büyük tesellilerinin can kaybının olmaması olduğunu dile getiren Vali Çetin Oktay Kaldırım, Karakaş köyümüzde çıkan yangında 6 evin  hasar gördüğünü,  devletimiz tüm kurumlarıyla ve imkânlarıyla yangın haberini aldığı ilk andan itibaren köylülerimizin yanında yer aldığını ifade ederek şunları söyledi: “Evlerin bulunduğu bölgenin coğrafi şartlarının zorluğuna bakılmaksızın bu yangına bölgeye sevk edilen 4 itfaiye ekibiyle müdahale edilmiştir. Çok şükür herhangi bir can kaybımız yoktur. Bu en büyük tesellimizdir. Şu an itibariyle vatandaşlarımızın barınma ile ilgili bir sıkıntıları yok, geçici olarak köydeki akrabalarının yanlarına yerleşmiş durumdalar.

İLGİLİ KURUMLAR İLK ANDAN İTİBAREN OLAY YERİNDEYDİ

Arıcak Kaymakamlığımız başta olmak üzere, AFAD, Kızılay ve diğer kurumların, yangından etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılama noktasında ilk andan itibaren çok yoğun ve hassas bir şekilde çalışmalarını yürüttüklerini ifade eden Vali Kaldırım,  vatandaşlarımızın, yaklaşan kış şartlarını da düşündüğümüzde, evlerini yeniden inşa etmek noktasında Çevre Şehircilik Müdürlüğümüz, AFAD ve İl Özel İdaremizle birlikte ortak çalışma yapmaya başladıklarını söyledi.