Vekil Adayının Çorba Vaadi

Elazığ'da 14 Mayıs 2023 seçimlerinde ilginç tavırları ve projeleri ile dikkat çeken, kazanamamasının ardından hastaneye kaldırılması ile gündeme gelen Salıbaba Mahallesi Muhtarı Muhammet Hacı Güneş, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde 13 oy farkla yeniden mahalle muhtarlığını kazandı.

Vekil Adayının Çorba Vaadi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhtar Güneş, yerel seçimlerin ardından hemen kolları sıvayarak, 2028 yılında yapılması planlanan genel seçimlerde yeniden aday olacağını belirtti.
Mahalle sakinlerinin desteğini alarak seçim çalışmalarına start veren Muhtar Güneş, 2028 yılında milletvekili seçilerek gençlere çay, çorba, kuru fasulye ve pilav yedireceğini belirtti.

Hacı Güneş, sıra dışı söylemleri ve vaatleriyle ünü ilimiz sınırlarını aşan, hatta el’an milletvekili olan sayısız milletvekilinden daha çok tanınan ve sevilen bir özelliğe sahip.

Açık sözlülüğü, halkla kurduğu samimi ve sıcak dostlukları, siyaset müessesesine getirdiği özgün eleştirileri, seçildiği takdirde misafirlerine mecliste çorba ve kuru fasulye ikram vaadi ile gönüllerde taht kuran Hacı Güneş’in 2028 seçimlerinde milletvekili olacak oyu almak için şimdiden çalışmalara başlaması kendisini vekilliğe ulaştırabilir mi bilmiyoruz ama sıra dışı bir vekillik için desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz.