SORUNLAR ERDOĞAN'A İLETİLECEK

AK PARTİ ÇARŞAMBA GÜNÜ KIZILCAHAMAM'DA KAMPA GİRİYOR. KAMPTA MİLLETVEKİLLERİNİ DİNLEYECEK OLAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A İLİMİZİN SORUNLARI İLE İLGİLİ RAPOR SUNULACAK

SORUNLAR ERDOĞAN'A İLETİLECEK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti'nin 29'uncu değerlendirme ve istişare kampı 4-5-6 Ekim'de Kızılcahamam'da yapılacak.

Geçtiğimiz gün gazetemizi ziyaret eden Ak Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ da bu toplantının önemine dikkat çekmiş ve Elazığ’ın sorunlarının Kızılcahamam'daki düzenlenecek kampta Elazığ milletvekilleri olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunacaklarını ifade etmişti.

Kızılcahamam'daki düzenlenecek kampa, AK Parti kurucuları, ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri, kabine üyeleri, milletvekilleri ve belediye başkanları katılacak.

Açılış ve kapanış konuşmalarını Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı kampta, AK Parti genel başkan yardımcıları ve kabine üyeleri de sunum yapacak.

 

YEREL SEÇİMDEN SONRA İLK KEZ

Yerel seçimlerin ardından 26 Nisan'da gerçekleşen son kampta seçim sonuçlarını değerlendiren AK Parti kadroları, bu kampta da 2023 hedeflerini ele alacak.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın koordinasyonunda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi üzerindeki çalışma tamamlanarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulmuştu.

AK Parti'nin 2 Eylül'deki MYK toplantısında Oktay tarafından üyelere kapsamlı bir sunum yapıldı. Kızılcahamam kampında da çalışmaya ilişkin bir sunum yapılması bekleniyor.

MİLLETVEKİLLERİ SORUNLARI DİLE GETİRECEK

Ak Parti’nin Kızılcahamam kampının en önemli gündem maddelerinden biri de başkanlık sisteminde hizmetlerin ne kadar  verimli olduğu konusu olacak.

Dışardan atanan ve konunun uzmanları olarak lanse edilen bazı bakanların ne kadar başarılı oldukları ve kendi alanlarında kamuoyundan yeterli desteği görüp göremedikleri masaya yatırılacak. 

Kızılcahamam kampında milletvekilleri hem bakanlıklar ve kurumlarla ilgili yaşadıkları problemleri gündeme getirecek hem de illeri ile ilgili sorunlar ile projesi devam eden yatırımlara ek ödenek taleplerini iletme imkanı bulacaklar.

ÖNCELİKLİ PROJELER

Ak Parti milletvekili Zülfü Demirbağ’ın da ifade ettiği gibi Elazığ’ın acil çözüm bekleyen problemleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletilecek. 

İŞTE SORUNLAR:

1- Hamzabey İçme Suyunun  eksik kalan isale hattı

2- Uluova Sulama Projesi

3- Kuzova Sulama Projesi

4- Stadyuma ödenek aktarımı

5- Yeni Polis Okulu projesine ödenek aktarımı

6- Pertek Köprüsünün yapım programına alınması