ŞERİFOĞULLARI İLE FARKLI BİR ELAZIĞ 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Hakimiyet Gazetesi'ne yaptığı özel açıklamada, Hemşerilerimizin büyük desteği ve güveni ile bu aziz şehre hizmet etmek için samimiyetle yola çıktıklarını,  bu ulvi görevde kısa bir süre geçmesinde rağmen vadettikleri 100 projenin birçoğunda önemli mesafeler aldıklarını belirtti.

ŞERİFOĞULLARI İLE FARKLI BİR ELAZIĞ 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Göreve geldiği günden itibaren tasarruf tedbirlerini hayata geçiren, aldığı radikal kararlarla belediye bütçesine ciddi katkı sağlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bu başarılarından alın teri olan belediye personeline verdiği seyyanen zam ile de hizmet kalitesini arttırdı.

Tüm bunların yanı sıra belediyedeki makamına gelen vatandaşların istek ve taleplerini de dinleyen Başkan Şerifoğulları, her hafta gerçekleştirdiği mahalle gezileri ile de halkımızın yaşadığı sorunları birebir yerinde tespit ederek çözümü için ilgili birimleri görevlendiriyor.

HERKESİN BAŞKANI

31 Mart Yerel Seçimlerinde Elazığlı vatandaşların büyük teveccühüyle Belediye Başkanı seçilen Şahin Şerifoğulları, görev süresi içerisinde yaptığı başarılı çalışmalarla her kesimden insanımızın gönlüne girerek takdir ve beğeni topluyor.

İmar, Ulaşım, Fen İşleri, Yapı Kontrol, Park Bahçeler, Destek Hizmetleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü gibi icraatçı müdürlüklerde yaptığı önemli atılımlarla vatandaşların yaşam kalitesini arttıran Başkan Şerifoğulları, idari yönüyle de belediyenin işleyişine önemli bir ivme kazandırdı.

 

VATANDAŞ MEMNUN

Başkan Şerifoğulları’nın genç olmasına rağmen gayet başarılı bir performans sergilediğini aktaran vatandaşlar, “Böylesine halkıyla ve personelleriyle kucaklaşmış ve gönül birlikteliği yanında hedef birlikteliği sinerjisini yakalamış bir başkanın, hem sahada hem de makamında etkili olması ve başarılı çalışmalara imza atması şehrimiz açısından önemli bir kazanım ve şans” ifadelerini kullandılar.

Başkan Şerifoğulları’nın, kısıtlı imkânlara rağmen geldiği ilk günden itibaren uyguladığı mali disiplin sayesinde 7 aylık süre içerisinde birçok projeyi hayata geçirdiğine dikkat çeken vatandaşlar, bu yönetim anlayışı ile 5 yılın sonunda Elazığ’ın çok farklı bir noktaya ulaşacağına inandıklarını ve şehrin bölgede yeni bir cazibe merkezi olacağını ifade ettiler.

MÜTEVAZİ BAŞKAN

Sadece belediye yönetimi ve işleyişinde değil, her vesile ile birlikte hemşerileriyle birlikte olan, bazen bir çay ocağında her yaştan insanla sohbet eden, bazen çocuklarla futbol oynayan, zaman zaman esnaflarımızı ziyaret eden  bir başkan olmasının da şehrimiz adına memnuniyet verici olduğunun altını çizen vatandaşlar, “Makamında disiplinli ve kararlı bir yönetim tarzı sergileyen başkanımız, halkın içinde ise gayet mütevazı biri oluyor. Bu da bizler için, şehrimiz için  çok güzel bir duygu.” ifadeleriyle dile getiriyorlar.

 

MAKAMA DEĞİL HİZMETE TALİP

“Gönül Gönüle Hizmet” sloganıyla başlattığı hizmet ve gönül belediyeciliği sebebiyle gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisi ve teveccühüyle karşılaşan Başkan Şerifoğulları, hizmetlerimizin karşılığı olan ve bu sevgi ve güvene layık olmaya gayret gösterdiklerini ve bu sebeple gece-gündüz çalıştıklarının altını çizdi.

 

5 YIL SONRA FARKLI BİR ELAZIĞ

Makamları emanet olarak görmek gerektiğini vurgulayan Başkan Şerifoğulları,  samimiyet ve gayretle bu aziz şehre hizmet etmek için bu yola çıktıklarını, geçen süre içerisinde vadettikleri 100 projenin çoğunda önemli mesafeler kat ettiklerini ifade etti.

Hayata geçirilen hizmetleri vatandaşlarımız da gördüğünü ve takdir ettiğini belirten Başkan Şerifoğulları, bu nedenle gittikleri her yerde teveccühle karşılaştıklarını, kendilerine verilen bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirebilmek için durmadan çalıştıklarını ifade etti.

Hayata geçirecekleri projelerle 5 yılın sonunda çok farklı bir Elazığ oluşturarak hemşerilerimizin yaşam kalitesini artıracaklarını ifade eden Başkan Şerifoğulları, halkımızın bu hizmetlerden dolayı kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiğini ve yapılan hizmetlerin şehrimize hayırlı ve uğurlu olması dileklerini  iletti.