Play-Off öncesi moral depoladılar

Play-Off yarı finalinde Karakoçanspor ile eşleşen namağlup Rüstempaşaspor önceki akşam Harput'ta düzenlenen yemek organizasyonunda bir araya geldi

Play-Off öncesi moral depoladılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Kağan İnal

Elazığ 1. Amatör Küme B Grubu’nu namağlup zirvede tamamlayan ve Play-Off’ta Karakoçanspor ile eşleşen Rüstempaşaspor önceki akşam Harput’ta düzenlenen yemek organizasyonunda stres attı. Harput Divan Lokantası’nda düzenlenen etkinliğe Kulüp Başkanı Hamit Erulaş ile yönetim kurulu üyeleri, Genel Koordinatör Mehmet Kaplan, Teknik Sorumlu Cihan Erdim ve futbolcular katıldı.

ERULAŞ: “19 TAKIM BİRLEŞSE YİNE DE BİZİ YENEMEZ”

Samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlik sonrası değerlendirmelerde bulunan Kulüp Başkanı Hamit Erulaş, “Öncelikle bizi Harput’ta ağırlayan eski dostum Mustafa Uyman’a teşekkür ediyorum. Teknik heyet, futbolcular, takımın genel koordinatörü Mehmet Kaplan ve taraftarlarımızın bir kısmını ağırladık burada. Pazar günü oynayacağımız ilk Karakoçan maçı hakkında en baştan beri söylüyorum eze eze BAL Ligi’ne diye. Rakibimiz yok hiç kimseyi de rakip olarak görmüyorum.  Allah’a çok şükür moralimiz yerinde. Aksaray’ın da Üniversite’yi eze eze yeneceğine inanıyorum. 19 takım birleşip bir takım kursalar yine de bizi yenemezler.  Maddi ve manevi her türlü gücün altından kalkabiliriz. 2 büyük firmayla sponsorluk anlaşması yaptık ve final öncesi açıklayacağız. Pazar günü saat 13.30’da tüm futbolseverleri büyük bir futbol şölenine davet ediyorum. Futbol adına tribün adına doruk noktalara ulaşacağız. Biz bu ligin altını üstüne getirir şampiyon oluruz” şeklinde konuştu.

ERDİM: “DEPLASMANA AVANTAJLI GİDECEĞİZ”

Takım olarak Karakoçanspor maçına yönetimimizle ve teknik kadromuzla hazırız diyen Teknik Sorumlu Cihan Erdim ise, “Biz kaliteli ve iyi oyunculardan kurulu bir ekibiz. Bu yola çıkarken de arkadaşlarımıza inandık onlar da bize inandı. Kulüp başkanımız da sürekli bizim arkamızda. Oyuncuların maddi ve manevi hep yanında. Futbol federasyonu kulüplere yardım noktasında imkanları kısıtlı ama bir mahalle takımının Hamit Başkan gibi insanlara ihtiyacı var, kendi fedakarlığıyla takımı sırtladı götürüyor. Bizlerde inşallah onu mahcup etmeyeceğiz ve Karakoçan 1. etap maçını alacağız.  İnşallah deplasmana skor avantajıyla gideceğiz ve finalde rakibi bekleyeceğiz. Biz kaliteli bir ekibiz ve herkes görecek ki bu takım ligi şampiyon olarak bitirip BAL’a çıkacaktır. İnşallah iş adamlarımız amatörde ki mahalle takımlarına katkıda bulunurlar. Biz Rüstempaşaspor olarak bir hedef koyduk ve bu hedef doğrultusunda yola çıktık. İnşallah kalan 3 maçı alacağız ve şampiyon olacağız” dedi.

SERDAR: “BAL’A ÇIKMAK İSTİYORUZ”

Takım Kaptanı Serdar Bakıl ise, Sezon başından beri takımın bir başarısı var. Allah’ın izniyle yenilmemezlik serisini devam ettirip Karakoçan maçını en iyi şekilde atlatmayı planlıyoruz. İlk maç burada ikinci maç deplasmanda bizim için içeri dışarı fark etmiyor. Hedefimiz iki maçtan da galip gelip finalde de hangi rakip olursa olsun onu da yenip BAL’a çıkmak istiyoruz. Takım arkadaşlarımla beraber kardeşlikten öteyiz ve bu yemeğin bize ne manada verildiğini idrak ediyoruz. Yemeği yedik sahada gereken cevabı vereceğiz ve BAL’a çıkacağız” ifadelerini kullandı.