Orhan Kaynak'tan 1+1 yıllık imza

Elazığspor, daha önce anlaşmaya vardığı Teknik Direktör Orhan Kaynak ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı

Orhan Kaynak'tan 1+1 yıllık imza
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, daha önce anlaşmaya vardığı Teknik Direktör Orhan Kaynak için resmi imza töreni düzenledi. Elazığspor Tesisleri’nde düzenlenen törenle genç çalıştırıcı kendisini 1+1 yıllık Elazığsporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

İmza töreninde ilk olarak konuşan Elazığspor Başkanı Hacı Murat Yümlü, “Değerli hocamız Orhan Kaynak ile resmi sözleşme imzalayacağız. Hocamız değerli projelerle geldi. Sonuna kadar kendisine inanıyoruz ve arkasındayız. Hocamız Türk futbolunun ender karakterlerinden biri. İnşallah takımımıza faydalı olacak. İstanbul’a döneceğiz buradan birlikte. Transfer görüşmelerimizi burada devam ettireceğiz. Elazığsporumuz’a karakterli isimleri kazandıracağız. Kimse merak etmesin. Elazığspor güzel projelere imza atacak. 29 Haziran’da kampımız başlayacak. Transferlerde acele edip hata yapmak istemiyoruz. Geçen seneden kadroda bulunan isimlerle görüşüyoruz. Ben Elazığspor’un 1 lirasını menajerlere vermeyeceğim” şeklinde konuştu.

“BİRLİKTE DÜŞÜNEN BİR TAKIM YARATMAK İSTİYORUZ”

Kendisine güvenen isimlere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Teknik Direktör Orhan Kaynak, “Şu ana kadar olumsuz hiçbir şey olmadı. Ortak paydamız Elazığspor. Burada olmaktan onur duyuyorum. Çok fazla konuşmayı seven bir insan değilim. Benim işim sahada. Bir takım yaratmak istiyoruz. Birlikte düşünen bir takım yaratmak istiyoruz. Kulübün yapısını bilerek hareket edersek, sahada sıkıntı çekmeyiz. Taraftarın istediği bir oyun oynayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Biz bunun için varız. İnşallah her şey istediğimiz gibi devam eder. Her konuda samimi bir şekilde bana ulaşabilirsiniz. Taraftarlarımıza ihtiyacımız olacak her zaman” dedi.

Konuşmaların ardından Teknik Direktör Orhan Kaynak kendisini 1+1 yıllığına Elazığsporlu yapan sözleşmeye imza attı.