MÜJDE BEKLİYORUZ..

MÜJDE BEKLİYORUZ..
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 17 Ekim Cumartesi günü Elazığ’a gelecek. Şehirde çeşitli ziyaretlerde bulunacak olan Bakan Karaismailoğlu’nun Elazığ programının ayrıntıları belli oldu.

 Bakan Adil Karaismailoğlu çeşitli resmi kurum ziyaretlerinde bulunacak. Bakanın Harput Yolu Şantiye Ziyareti yapması ilimiz siyasetçileri açısından da önemli bir fırsat.

Zira bu önemli projeyi anlamlı kılacak ve şehrimizle birlikte Doğu ve Akdeniz bölgesinin Karadeniz bölgesine bağlantısını sağlayacak Pertek köprüsünün ne kadar elzem olduğunu anlatmanın da fırsatını doğuracak.

Geçtiğimiz yıllarda başlatılan ve Pertek yoluna kadar asfaltı da yapılan Kuzey çevre yolunun bir devamı olacak Pertek Köprüsünün programa alınma ve projelendirme müjdesinin verilmesini sağlayacak bu ziyaret, geçtiğimiz haftalarda Bakanın yaptığı Kömürhan Köprüsü açıklamasındaki eksiklikleri de gidermenin bir fırsatı olacak.

Elazığ, geçmişte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da sözünü verdiği Pertek Köprüsü’nün programa alındığı müjdesini bakandan bekliyor. Umarız siyasilerimiz bu konuda ciddi bir çalışma yapar ve şehrimizin beklediği bu haberin verilmesinde ısrarcı olurlar.