MEVLÜT OR'DAN DEMİRBAĞ AÇIKLAMASI

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or, Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ'ın 'sahipsiz Elazığ' söylemleri üzerine yapmış olduğu tepki çeken sözlerine ilişkin bir açıklama yaptı.

MEVLÜT OR'DAN DEMİRBAĞ AÇIKLAMASI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Or, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Ak Parti Milletvekili Sayın Zülfü Demirbağ'ın yaptığı açıklamaları mesnetsiz, saygısız ve Elazığ halkına hakaret olarak nitelendiriyoruz. Elazığ halkının kanı Milliyetçilik, Atatürkçülük, Cumhuriyetçilik kanıdır. Kanı bozuk dediği onurlu ve haysiyetli Elazığ halkı ona gereken cevabı verecektir.

Sayın vekil "kanı bozuk" diye nitelendirdiği insanlardan oy alarak vekil olmuştur. Kendisine oy veren kitleye ve bu şehrin Aziz insanlarına söylediği cümleler kabul edilemez. Bu şehir vatansever nice evlatları bağrından çıkarmış ve Devletimiz önemli görevlere bu şehrin yüce gönüllülüğü, yürekli ve mert insanlarını getirmiştir. 

Biz İYİ Parti olarak, memleketimizin ve halkımızın sorunlarının takipçisi olup, bu şehrin güzel yürekli insanlarının derdine ortak olacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın."