Kick Boksörler, DAN sınavına hazırlanıyor

10 Ekim'de Elazığ'ın ev sahipliğinde yapılacak olan Siyah Kuşak 'DAN' sınavlarına Elazığlı kick boksörler sıkı hazırlanıyor

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kick Boksörler, DAN sınavına hazırlanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ’ın ev sahipliğinde 10 Ekim’de Siyah Kuşak ‘DAN’ sınavları yapılacak. Bu kapsamda Milli Takımlar Kick Boks Antrenörü Zülfü Topuz (47) nezaretinde Elazığlı kick boksörler yoğun bir çalışma temposuna girdi. Antrenmanlarını pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştiren sporcuların, her çalışmadan önce rutin ateş ölçümleri yapılıyor ve salona öyle alınıyor.

Pandeminin tüm dünya sporunu etkilediğine dikkat çeken Milli Takımlar Kick Boks Antrenörü Zülfü Topuz (47), “3 aya yakın bir süre zarfında spor salonları kapalı kaldı. Ülke çapında sporcularımız ve arkadaşlarımız sıkıntıya girdi haliyle. Sporun faydalı olduğunu uzmanlar söylüyor, bizler de spor adamı olarak dillendiriyoruz. Spor yapıldığı zaman vücuttaki toksinler atılıyor, negatif elektrik atılıyor, deşarj olunuyor. Bağışıklık sistemini de güçlendiriyor. Hastalığa karşı direnç daha çok direnç artıyor. Biz tüm vatandaşlara spor yapmaları için çağrıda bulunuyoruz. Tabi pandemi sürecinde, pandemi kurallarına uygun yapılması gerekir bunun. Maske, Mesafe ve Hijyen kurallarına uyulması lazım. Bu şartlara uyularak yapıldığı zaman spor çok fayda sağlar. İlimizdeki başarılı gençlerimizi atıl durumda bırakmak istemiyoruz. Onların formlarının düşmemesi için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz” dedi.

“BÖLGEDEN SPORCULAR KATILABİLECEK”

“10 Ekim’de Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun gerçekleştirdiği DAN imtihanı olacak. 1,2, 3 ve 4. kuşak sınavları yapılacak. Bölgeden ve ilimizden tüm sporcular buna katılabilecek. Böyle bir sınavın Elazığ’da yapılmasını kararlaştıran federasyon başkanımız Salim Kayıcı’ya da teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.