KANYONLAR KATKI SUNACAK

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Hakimiyet Gazetesi'ne önemli açıklamalarda bulundu.

 KANYONLAR KATKI SUNACAK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erol Kara/ Ak Parti Elazığ ve ülke gündemini Hakimiyet Gazetesi’ne değerlendirdi.

Keban ve Baskil arasında ortaya çıkarılan kanyonların turizme önemli katkı sağlayacağını söyleyen Tolga Ağar Sayın, "Elazığ valisine baştan beri gösterdiği duyarlığından dolayı çok çok teşekkür ederim" dedi.

 

DESTEK OLACAĞIZ

Ağar, “Bundan sonra Valilik bünyesinde il Turizm müdürlüğünün çalışmalarıyla burası Turizme açılacaktır. Bizlerde Ak Parti Milletvekili olarak her konuda üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Eminim ki bu bölge yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline gelecek, şehrimiz turizm konusunda hak ettiği yere gelecektir” diye konuştu.

 

BAŞARILI OPERASYONLAR VAR

Ak Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, içişleri bakanlığı, MİT, MSB ve Polis teşkilatının yurt içi ve yurt dışında çok başarılı operasyonlara imza attığını belirterek, İçişleri bakanı Süleyman Soylu’nun ülkesini seven insanlara bu toprakları bu bayrağı emanet etmek için kendi geleceklerini hiçe sayarak çalışıyor ben onunla gurur duyuyorum dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde içişleri bakanımızın bakanlık olarak koordinasyonunda çok iyi üst düzey operasyonların yapıldığına dikkat çeken Ak Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, "Hem MİT ile yapılan istihbari çalışmaları hem MSB ile olan kol kola olan çalışmaları polis kuvvetlerimiz ile birlikte çok başarılı yurt içi ve yurt dışı operasyonları yapılıyor” dedi.

 

SOYLU KENDİ GELECEĞİNİ HİÇE SAYARAK ÇALIŞIYOR

Tolga Ağar, “İçişleri bakanımızın makamını kendi makamında değil de sahada Türkiye’nin en ücra köşelerinde haftanın her günü operasyonların başında olarak sahada ki görevli olan arkadaşlarımıza moral motivasyon ve operasyonların bizzat yönetilmesi konusunda çok başaralı bir bakanlık yönetiyor. Ben vatandaş ve Ak Parti Milletvekili olarak kendisinden gurur duyuyorum. Senelerce içimize sızmış bir yapı var bunun karşısında dirayetle durmak ilerisini yarını düşünmeden sadece ülkenin çıkarlarını düşünmek içişleri bakanımız MSB bakanımızın yaptığı en büyük görevlerden birisidir. Ülkesini seven insanlara bu toprakları bu bayrağı emanet etmek için kendi geleceklerin hiçe sayarak çalışıyorlar” dedi.

 

BAKAN MÜJDE VERİYORSA, YAKALANMALARI YAKINDIR

Tolga Ağar, "İçişleri bakanı Süleyman Soylu’nun Adil Öksüz ile ilgili müjde verir tarzda konuşmaları varsa bunların yakalanması an meselesidir" diye konuştu.

Ağar, “Adil Öksüz gibilerin ülkemizi yapılan o alçak darbedeki baş aktörlerin mutlaka Devletin çeşitli kurumlarınca takip edilmektedirler.  Mutlaka bunlar devlete yakışan bir şekilde yakalanarak ülkemize getirilecektir. Bunlar Türkiye’ye yakışan tavırlarla Türkiye onlar getirilecektir. Sayın bakanımız bu tarz müjdeler veriyorsa sayın bakan, bunların yakalanması an meselesidir eli kulağındadır” dedi.