HIRSIZLAR DURMAK BİLMİYOR

Erol KARA/ Rüstem Paşa Mahallesi Şeyh Şamil Bulvarında bulunan dükkan dahil toplam 4 katlı apartmana  dokuzuncu kez hırsızlık girişimde bulunanlar artık pes ettirdi. 

HIRSIZLAR DURMAK BİLMİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ depremi sonrası defalarca evine hırsızlık girişiminde bulunulduğunu ifade eden İhsan Yılmaz,” Artık yeter, her hırsızlık sonrasında evimde kullanacağımız hiçbir malzeme kalmadı. Evimde inşaat malzemesi anlamında kullanabileceğimiz sağlam hiçbir şey kalmadı. Ne yapacağımızı şaşırdık. Kimden yardım isteyeceğimi bilemiyorum. Huzursuz olduğum için bir ay  önce şehrin girişinde kiralık bir eve taşındık. Evimize haftada birkaç kez kontrole geliyorum. Binamız deprem raporunda sağlam olmasına rağmen yıkım kararı alındı. Bizde mahkemeden yıkımın durdurulması için dava açtık. Mahkeme süreci devam ediyor.

Ben 3 katlı binamızın ikinci katında oturuyorum. Evimizden bugüne kadar  2 adet daire kapısı, bataryalar, su saatleri, dairelerin bütün muslukları, elektrik kabloları, sigortalar, avizeler, kornişe takılı perdeler, en son çelik dış kapılar sökülmüş götürülürken komşularımızın ihbarı ile eşyalar araca yüklenirken yakaladık. Hemen polise haber verdim. Numune Karakolunda bütün bilgiler mevcut" dedi.