HAYIRLI OLSUN

Erkan BAY/Sağlık Bakanlığı tarafından 2003'te uygulamaya konulan Sağlıkta Dönüşümün ikinci fazını oluşturan şehir hastanelerinin altıncısı Elazığ'da açılmıştı.

HAYIRLI OLSUN
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesine Başhekim ataması yapıldı.

 

 

BAŞHEKİMLİĞİ DOÇ. DR. HASAN KORKMAZ YÜRÜTÜYORDU

Türkiye'nin sağlık sektöründe bugüne kadar gerçekleştirdiği en büyük projeler olarak adlandırılan şehir hastanelerinden biri olan Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesindeki 227 poliklinik ile acil servisler dahil tüm birimler hizmet vermeye başlamış ve o süreçte Şehir Hastanesi’nin Başhekimliği görevini Doç. Dr. Hasan Korkmaz yürütmüştü.

 

YENİ BAŞHEKİM ATAMASI YAPILDI

Elazığ Şehir Hastanesi kampüsü içerisinde 524 yataklı Genel Hastane, 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, 64 yataklı Psikiyatri, 100 yataklı Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi, 50 yataklı Tutuklu Adli Psikiyatri Hastanesi ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin yer aldığını tam donanımlı hastaneye başhekim ataması yapıldı.

Elazığ İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat, Hakimiyet Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, ’’Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne Başhekim olarak Cildiye Uzmanı Doç. Dr. Savaş Öztürk atandı.’’ dedi.

YENİ BAŞHEKİM GÖREVİNE BAŞLADI

Sağlık Müdürü Doç. Dr. Polat, ’’Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne atanan yeni başhekimimiz görevine başladı. Hastanemizde cildiye uzmanı olarak görev yapan bir arkadaşımızdı. Gerekli bütün işlemler bitti ve başhekim olarak hastanemizde görevine başladı. Elazığ’a hayırlı olsun.’’ dedi.

ŞEHİR HASTANEMİZ BAŞARILI

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinin her anlamda başarılı olduğunu ifade eden Doç. Dr. Polat, ’’Şehir Hastanesin de her şey yolunda. Sıkıntımız yok. Yeni açılmış olmasına rağmen Şehir Hastanesi oldukça başarılı. A ve B grubu ameliyatlarda, anjiyolarda ve doğum sayılarında önceki hastanelerimizin üzerine çıktı. Giderek hasta sayımız artmaya başladı. Vatandaş ise memnun.’’ dedi.

 

50 YATAKLI TUTUKLU ADLİ PSİKİYATRİ SERVİSİMİZ HİZMETE GİRECEK

Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri toplantısı düzenlediklerini ifade eden Doç. Dr. Cahit Polat, ’’3 gün önce toplantımızı yaptık. Bakan danışmanımız ve daire başkanlarımız ile birlikte düzenledik. Toplantımız verimli geçti. Zaten tutuklu adli psikiyatri servisimiz var. Bu servisimiz 50 yataklı. Bir kaç güne kadar bu servisimizde hizmete açılacak. Tüm servislerimiz ile birlikte hizmet veriyoruz.’’ diye konuştu.