Elaziz Belediyespor'un çıkış maçı!

Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon olduğu sezon aynı grupta yer aldığı Adıyaman 1954 Spor ile Pazar günü bir kez daha karşı karşıya gelecek

Elaziz Belediyespor'un çıkış maçı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

4 haftalık yenilmezlik serisi yakalayan Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, TFF 3. Lig 2. Grup’un 13. Haftası’nda Adıyaman 1954 Spor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın son çalışmasını bugün kendi tesislerinde yapacak olan temsilcimiz, kampa girip maç saatini beklemeye başlayacak. Temsilcimiz bu müsabaka öncesi Batuhan Kaya ve Mustafa Soytaş cezalarını tamamlayarak hazır hale gelirken, Yunus Can Bozkır ile Samet Taş kart cezalısı olduğu için sahada olamayacak. Veysel Aksu ise sakatlığından ötürü Adıyaman 1954’e karşı forma giyemeyecek.

HAKEM KOMŞUDAN

Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan atamaya göre 18 Kasım Pazar günü saat 13.00’te Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan Elaziz Belediyespor – Adıyaman 1954 Spor maçını Malatya Bölgesi C Klasman Hakemi Furkan Bakan yönetecek. Bakan’ın yardımcılıklarını Diyarbakır Bölgesi’nden Suat Fidan ile yine Malatya Bölgesi’nden Burak Sami Şad yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak ise Diyarbakır Bölgesi’nden İsmail Güzel görev üstlenecek.

MUHTEMEL ONBİR

Kırmızı – Lacivertli ekibimizin sahaya; Engin, Osman, Burak, Enver Abdullah, Batuhan, Nihat, Mustafa, Cenk, Ertuğrul, Ferhat ve Serdar onbiriyle çıkması bekleniyor. 18 Kasım Pazar günü saat 13.00’te başlayacak olan Elaziz Belediyespor – Adıyaman 1954 Spor maçına Elazığ Atatürk Stadyumu ev sahipliği yapacak.

Bu müsabaka öncesi Kırmızı – Lacivertli ekibimiz 15 puanla 11. basamakta yer alırken, Adıyaman temsilcisi 14 puanla 13. sırada kendine yer buldu.