ŞEYH UÇMAZ MÜRİTLERİ UÇURUR

Elazığ Belediyesi'nin şehir trafiğini rahatlatmak için yaptığı yol genişletme çalışmaları devam ediyor

ŞEYH UÇMAZ MÜRİTLERİ UÇURUR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi’nin şehir trafiğini rahatlatmak için yaptığı yol genişletme çalışmaları devam ediyor.

Özellikle Zübeyde hanım caddesi üzerinde ki genişletme çalışmaları büyük rahatlama sağlayacak gibi. Aynı çalışma Fatih Sultan Mehmet Bulvarında yapılması hdigerinde şehir rahat bir nefes alacak inşdigerah.

Trafikte zaman kaybını önlemek, şehir trafiğini rahatlamak için yapılan çalışmalar göz doldururken, Şeyh Uçmaz müritleri uçurur misali Belediyenin birim müdürleri bu yaz döneminde iyi projelere imza attı.

Evet bir büyüğümüz aynen şöyle der,” Siyasetin ve hizmettin hakkını verenler, muhatap oldukları insanların gönüllerini bir Kâ’be gibi görenlerdir.”

Doğrusu bu değil mi?

Hizmet gönül işi değil mi? Şehre hizmet, insana hizmet en hayırlı iş değil mi?

Hz. Mevlana der ki,”Kamil Kişi O Dur Ki Koya Her Yerde Eser, Eseri Olmayanın Yerinde Yeller Eser”

Efendimiz Sav..Bir Hadisi Şeriflerinde Soyle Buyuruyorlar..

3 Kişinin Amel Defteri Öldükten Sonra Da Kapanmaz...

Kendisinde Sonra Arkasından Kendisine Dua Edicek Ve Allah Yolunda Hızmet Eden Salih Bir Evlat Bırakan Kimsenin Amel Defteri...

Devam Edegelen Sadaka Yani Sadaka-i Cariye. Mesela Bir Cami bir Çeşme Gibi kendisinden İnsanların İstifade Ettikleri Bir Eser Bırakanın Amel Defteri...

Ve bulunduğu topluluğa İlim Bırakanın Amel Defteri Öldükten Sonrada Kapanmaz Ve Hanesine Sevaplar Yazılmaya Devam eder...

Evet, Sayın Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın omuzlarında şehrin vebali var. Bu vebali ve bulunduğu yeri iyi bilen Sayın Yanılmaz, gayretle şehrin vizyonunu değiştirmede kararlı.

Koca bir şehri idare ederken, insanla uğraşmanın ne kadar zor olduğunu bilen Yanılmaz, asılsız dedikodulara aldırış etmeden “Biz Yaradılanı Yaradandan ötürü seviyoruz. Bu şehir hizmetti hak ediyor” anlayışı ile çalışmalarına devam ediyor.

Belediyecilik Menfaatlerin hatasız hesaplanması gereken önemli bir yerdir. Yani beytül maldır. Hakkın en fazla geçtiği kurumlardır.

Belediyecilik Habil ile Kabil’in kavgası hiç kesintiye uğramadığı yerlerdir. Bunun bilincinde olan Sayın Başkan kimsenin gözünü yaşına bakmadan “çalışanla çalışırım, çalışmayanla yollarımı ayırırım” sözünü her defasında sert sözlerle dille getirirken,”zalim olmaktansa mazlum olmayı tercih et” sözleriyle çalışan arkadaşlarına açık, açık mesaj veriyor.

Başa dönecek olursak, şehre yapılan hizmetler bu şehre çok yakışıyor. Hizmetler yapılırken ortaya çıkan yanlışlar karşısında elbet de susulmaz. Lakin, hata yapanların zekalarını sürgün’e göndermekte erdemliliktir.

Selam ve Dua ile.