Gakgoş İzmir'de başlıyor!

Bordo-Beyazlı ekibimiz, ikinci yarının ilk haftasında Pazar günü Altınordu ile karşı karşıya gelecek

Gakgoş İzmir'de başlıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 1. Lig’in 18. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Altınordu’nun konuğu olacak. Kadrosundan bir çok isimle yollarını ayıran ve maddi sıkıntılarla boğuşan temsilcimizde Altınordu maçı öncesi moraller bozuk. Maçın son çalışmasını bugün Antalya’da yapacak ve daha sonra İzmir’e geçip Rönesans Otel’e yerleşecek olan Bordo-Beyazlı ekibimizde Andreas Tatos ile Ahmet Aras’ın son durumları maç günü netlik kazanacak.

 

14. RANDEVU İZMİR’DE

Elazığspor, 50 yıllık tarihinde ilk kez 1975-76 Futbol Sezonu’nda karşı karşıya geldiği İzmir Temsilcisi Altınordu ile pazar günü 14. Randevu’ya çıkacak. Elazığspor- Altınordu rekabetinde pazar günkü 14. Randevu öncesinde geride kalan 13 maçta rakibine karşı 5 galibiyet alan Elazığspor, 4 maçta mağlup olurken, 4 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Atılan gollerde 14-14’lük eşitlik söz konusu. Ligin ilk haftasında Elazığ’da oynanan maçı temsilcimiz 2-0 kaybetmişti.

 

MUHTEMEL ONBİR

Yarın oynanacak olan maça temsilcimizin; Soner, Adem, Mehmet Yiğit, Sezgin, Emre, Bjarnason, Kadir, Alpaslan (Tatos), Tom, Sarpong ve Mertan (Diarra) on biriyle çıkması bekleniyor.

Pazar günü saat 18.00’de İzmir Bornova Stadı’nda oynanacak olan ve İstanbul Bölgesi A Klasman Hakemi Tugay Kaan Numanoğlu’nun düdük çalacağı zorlu 90 dakika Bein Sports HD Max 1’den canlı olarak yayınlanacak.