Lige katılım bedelleri Yanılmaz'dan!

Amatör kulüplerin lige katılım bedellerini Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz karşıladı

Lige katılım bedelleri Yanılmaz'dan!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ Amatör Küme’de maddi sıkıntılarla boğuşan amatör takımlara Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’dan büyük destek. Başkan Yanılmaz, sezon başında söz verdiği üzere tüm takımların lige katılım bedellerini ödedi. Bir teşekkür mesajı yayınlayan Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şahin Şerifoğulları, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Bilindiği üzere 2017-2018 Spor Sezonunda, Sezon başında Elazığ Amatör Spor Kulüplerimize Lige katılım bedellerinin Elazığ Belediye Başkanlığı tarafından ödeneceğini spor kamuoyuyla paylaşan Belediye Başkanımız Sayın Mücahit Yanılmaz teveccüh göstererek ciddi sıkıntılar yaşayan kulüplerimizin lige katılım bedellerini ödeyerek İlimiz Amatör Sporuna ve İlimiz gençliğine destek olmuştur. Sayın Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz‘ın yapmış olduğu bu katkı kulüplerimiz nezdinde daha fazla gencimizi spora yönlendirme noktasında teşvik etmiştir.

Bu katkılarından dolayı şahsım ve kulüplerimiz adına Sayın Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz‘a şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum.”