Eriş dönemi resmen başladı

 Birevim Elazığspor, daha önce anlaşma sağladığı Teknik Direktör Levent Eriş için imza töreni düzenledi

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Eriş dönemi resmen başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta aldığı başarısız sonuçların ardından Teknik Direktör Sefer Yılmaz’la yollarını ayıran ve tecrübeli çalıştırıcı Levent Eriş’le anlaşma sağlayan Birevim Elazığspor’da imza töreniyle birlikte Eriş dönemi resmen başladı. Elazığspor Kulüp Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk ile yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Levent Eriş katıldı.

ÖZTÜRK: “GETİREBİLECEĞİMİZ EN DEĞERLİ HOCALARDAN BİRİ”

İmza töreni öncesi ilk olarak konuşan Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, “Son haftalarda yaşadığımız sıkıntılı maçlar sonucunda bir teknik direktör değişikliği zorunlu hale gelmişti. Bu aşamada da alternatif arayışlara başladık. Bu kritik süreçte Elazığspor’un içinde bulunduğu durumu düzeltebilme adına getirebileceğimiz en değerli hocalarımızdan birini Elazığsporumuz’a kazandırdığımızı düşünüyoruz. İnşallah ilk haftalarda aldığımız başarıların devam edeceğinden şüphemiz yok. Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Takımımıza sahip çıkalım” dedi.

ERİŞ: “ELAZIĞSPOR’U ESKİ GÜNLERİNE KAVUŞTURACAĞIZ”

Elazığspor gibi büyük bir camiada yer almaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Teknik Direktör Levent Eriş ise, “Görüşmeye çalışıldığımda büyük bir inançla geldim. Elazığspor’un konumunu gayet iyi bilenlerdenim. Bu takımın hangi ligde, hangi sırada olduğunun bir önemi yok. Biz Elazığ’a gelirken çok büyük bir mücadelenin içinde olacağımızı biliyorduk. Bu mücadele de kolay olmayacak. Elazığsporumuz’a başarılı olmak için bugüne kadar yaşadığımız tüm tecrübelerimizi, bilgilerimizi futbolcu kardeşlerimizle paylaşacağız. Sezona çok iyi başlamış ancak sonrasında bir takım sıkıntılar yaşamış bir takımdan bahsediyoruz. Bunların hiç biri takımın iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Son derece başarılı bir çizgi yakalamaya çalışacağız. Futbolcuların üç gündür önemli bir değişim gösterdiklerini görüyorum. Hepimiz birbirimize sahip çıkacağız. Elazığspor çok sıkıntılar yaşadı ama ayağı kalkmasını da bildi. İnşallah Elazığspor’u eski günlerine kavuşturacağız” şeklinde konuştu.

TRANSFER TAHTASI AÇILACAK MI?

Elazığspor’da ara transfer döneminde yasağın kaldırılıp, kaldırılmayacağı şeklinde yöneltilen soruya ise Eriş, “Öncelikle takımların yaşatılması lazım. Transfer tahtasının açılmasına neden olabilecek bir puan durumu ile karşı karşıya kalırsak, yönetimimizin geçen sene açtığı tahtayı bu sene de açacağını düşünüyorum. Fikir birliği yeterli bizim için.  O sonuçlara gelmek için büyük mücadele verelim. Transfer tahtasıyla ilgili şart koşmak bize yakışan bir durum değil. Biz bulunduğumuz konumu en iyi hale getirmek için çaba sarf edecek emekçilerden biriyiz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Teknik Direktör Levent Eriş ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı.