Branda çekmek çok mu zor?

Branda çekmek çok mu zor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Takımlarımızın iç saha maçlarını oynadığı Gençlik Merkezi Sentetik Saha’nın Gençlik Merkezi tarafında kalan kale arkası futbolcuların tepkisine neden oluyor

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ Atatürk Stadyumu’nun yıkılmasının ardından profesyonel takımlarımızın iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Gençlik Merkezi Sentetik Saha’nın Gençlik Merkezi tarafındaki kale, futbolcuların adeta kabusu oluyor.

TFF 2. Lig temsilcimiz Elazığspor ile TFF 3. Lig’de mücadele eden Elazığ Belediyespor’un iç saha maçlarında Gençlik Merkezi tarafındaki kale arkası futbolcuların büyük şikayetlerine neden oluyor. Maç günlerinde oluşan araç ve insan hareketliliği hücum eden takımın futbolcularında konsantre eksikliğine neden olurken, futbolcularca da bir hayli eleştiriliyor.

ÇÖZÜM BRANDA

Sentetik sahada oynamanın dezavantajını yaşayan futbolcular, bir de böylesi basit bir olaydan dolayı konsantre eksikliği yaşıyor. Bu olayın en basit çözümü ise kale arkası boyunca bir branda çekimi. Futbolcuların bu önemli mağduriyetlerinin giderilebilmesi adına Hakimiyet Gazetesi olarak yetkilileri göreve davet ediyoruz.