Belediyespor'da yeni yönetim basınla buluştu

Elazığ Belediyespor'un yeni yönetim kurulu, basın mensupları ile bir araya gelerek izlenecek yol haritası ve hedefleri hakkında açıklamalar yaptı

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Belediyespor'da yeni yönetim basınla buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig’de mücadele eden Elazığ Belediyespor’da yaşanan yönetim değişikliği sonrası başkan Tuncay Kaymak, 2. Başkan Serkan Gündoğdu ve Teknik Sorumlu Önder Çınar, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Elazığ Belediyespor kulüp tesislerinde düzenlenen toplantıda ilk olarak konuşan Elazığ Belediyespor FK Başkanı Tuncay Kaymak, “İlimize gücümüz yettiğince hizmet etmeye çalışacağız ve kulübümüzü en iyi yerlere getireceğiz. Futbolcu transferi konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Yönetimimiz, teknik ekibimiz bu isimler üzerinde duruyor. Projelerimiz var ancak tabi bunlar zamanla olacak. Güzel şeyler yaşanacak. İlk hedeflerimizden birisi altyapı. Elazığlı gençlerimize de önem vereceğiz” dedi.

GÜNDOĞDU: “KULÜBÜN İSMİ DEĞİŞECEK”

Elazığ Belediye FK’da geçtiğimiz günlerde bir bayrak değişimi olduğunu ifade eden 2. Başkanı Serkan Gündoğdu konuşmasında; “Elazığ Belediyespor Kulübü’nün ismi değişecek. Bu değişiklik farklı söylentilere neden olmasın. Bu Elazığ’ın başarısıdır. Bu takım Elazığ’ın takımıdır. Artık bütün gençlerimize sahip çıkacağız ve yetiştirici bir kulüp olmayı hedefleyeceğiz. Bu sezon 9-10 tane Elazığlı genci takımda tutmak istiyoruz. İlerleyen günlerde Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Öztürk ile görüşme planlayacağız. 2 profesyonel takım olarak ileriye dönük neler yapılabilir ve gelişmeye yönelik neler olabilir konusunda istişareler olacak. Biz bağlayıcı bir kulüp olacağız. ASKF ile toplantı yapacağız. Gelecek vadeden gençleri gözlemleyeceğiz” şeklinde konuştu.

TEKNİK KADRO VE TRANSFERLER

Kulübün teknik sorumlusunun Önder Çınar olacağını belirten Gündoğdu, “Yardımcı antrenör Ender Çınar, diğer yardımcı antrenör Kamil Çetintaş olacak. Maç analiz antrenörü Samet Erdem, kaleci antrenörü Sinan Gerçek. Teknik ekibimiz bu şekilde oluşturuldu. Transferler konusunda resmiyet kazandığında kamuoyuna duyuracağız. Kadromuzda zaten mevcut güvendiğimiz oyuncularımız var. Hak eden oyuncuları takımda tutacağız. Şu anda tesislerimizde 4 tane yurtdışından gelen oyuncumuz bulunuyor. Bizim teknik ekibimize güvenimiz tam. Bundan ötürü teknik ekip bu oyunculara karar verecek. Biz yönetim olarak futbolcu transfer etmiyoruz. Son kararı hocamız veriyor. Mesela 2 oyuncu geldi yurtdışından. Denendi ancak gönderildi. Kulübümüzün ismi Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü olacak ve böyle devam edecek. Maçlarımızı Elazığ’da yapacağız. İmkanlar sağlanırsa Karakoçan’da maçlarımızı yapacağız. Elazığ Belediyespor’u 0 borçla aldık. Ahmet Toprak başkanımıza sergilediği örnek başkanlıktan dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ÇINAR: “ELAZIĞ’DA FUTBOL İLERİYE GİDECEK”

Elazığ Belediyespor FK Teknik Direktörü Önder Çınar ise; “Yönetim bizi bu göreve layık gördü ve kendilerine teşekkür ediyorum. Pandemi süreci bütün sektörleri olduğu gibi futbolu da etkiledi. En kısa sürede transferlerimizi yapıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Transferler konusunda tespit ettiğimiz bir liste ve alternatiflerimiz var. Görüşmelerimiz devam ediyor. Bitirdiğimiz transferlerimiz de var. Sonuçta Elazığ’ın bir kulübüyüz ve gençlerimizi de göz ardı edemeyiz. Elazığ gençleri kendilerine inansın ve güvensin. Biz her zaman geçleri takip edeceğiz ve kadromuzda da 10’a yakın genç oyuncumuz bulunacak. Futbolda önemli olan güvendir. Bu güvenli ortamı inşa ettik. Elazığ’da futbol ileriye gidecektir. Buraya gelen oyuncu her konuda rahat edecektir. Bu takımda hak edenler yer bulacaktır. Bu bizim önemli bir fırsat. Elazığ’da yıllardır antrenörlük yapıyoruz. Herkesle iletişimi iyi olan bir insanım. Bütün sac ayaklarıyla bu işi doğru yaparsak, o zaman Elazığ bir futbol şehri olacaktır. Bizim gerçek ve ulaşılabilir hedeflerimiz var. Biz ligde kalıcı olmak istiyoruz ve önümüzdeki sezon da daha büyük hedeflere yürüyeceğiz. Transferlerimizin ardından kamp sürecimiz olacak. 27 Ağustos’ta 1.etap bitiyor. 31 Ağustos’ta ikinci etap kampını Erzurum’da yapacağız. 11 Eylül’de de bu kampımız bitiyor ve lige hazır hale gelmiş olacağız. Gerçekleştirdiğimiz transferler ön libero İsmail Sevindi ve sağ açık Burak Özbakır aramızdalar. Resmileşen transferlerimizi de duyurmaya devam edeceğiz” dedi.