Belediyespor'da, Gökhan Aydaş Rüzgarı

Elaziz Belediyespor güçlü rakibi Sultanbeyli Belediyespor'u, Gökhan Aydaş'ın hattrick yaptığı maçta 3-1 devirmeyi başardı

Belediyespor'da, Gökhan Aydaş Rüzgarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Erol Kara

Elaziz Belediyespor TFF 3. Lig’in 31.haftasında evinde Sultanaat beyli Belediyespor’u ağırladı. Gençlik Merkezi Sentetik Çim Saha’da bugün 15.00’teki karşılaşmada temsilcimiz Engin Olgun, Batuhan Kaya, Enver Abdullah Filiz, Semih Ekmen, Arif Şahin, Burak Kavlak, Muhammet Can Öztürk, Mustafa Soytaş, Mazlum Öndil, Gökhan Aydaş ve Cenk Cengiz on biri ile başladı.

BELEDİYE MAÇA ŞOK BİR GOLLE 1-0 GERİDE BAŞLADI

Bu önemli mücadeleden 3 puanla ayrılarak ateş hattındaki tehlikeden uzak kalmayı hedefleyen Belediye, 4.dakikasında kalesinde gördüğü şok bir golle maça 1-0 geride başladı. 12.dakikada kontrataktan faydalanamayan temsilcimiz, 23. dakikada da Cenk Cengiz olgunlaştırmaya çalıştığı ataktan da yararlanamadı. Dakikalar ilerledikçe oyunu rakip sahaya yığmayı başaran Elaziz Belediyespor, 45.dakikada penaltı kazandı. 45+1. dakikada penaltı atışını kullanan Gökhan Aydaş, takımının ilk golünü atarak durumu 1-1’e getirdi ve ilk 45 dakika bu skorla sona erdi.

GÖKHAN AYDAŞ TAKIMINI SIRTLADI

İlk yarının son anlarında bulduğu golle maçı bırakmayan temsilcimizde dakikalar 54’ü gösterdiğinde Gökhan Aydaş bir kez daha sahneye çıktı ve takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti. 59. dakikada ise günün yıldızı Gökhan Aydaş bir kez daha sahneye çıkarak rakip kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu filelere göndererek Elaziz Belediyespor’un ve kendisinin 3.golünü attı ve hattrick yaptı. 39.dakikada sarı kart gören Sultanbeyli Belediyesporlu Enes bu kez de 69.dakikada 2.sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve TFF 3. Lig’in 31.haftasında Elaziz Belediyespor güçlü rakibi Sultanbeyli Belediyespor’u 3-1 mağlup etmeyi başardı.

12. SIRAYA YÜKSELDİK

Bu sonucun ardından Belediye puanını 41’e yükseltti. Temsilcimiz 12. sıraya yükselirken küme düşme hattındaki Adıyaman 1954spor bu hafta Van deplasmanına konuk oldu ve karşılaşmadan 3-0 mağlubiyetle ayrıldı. Bu sonuçla birlikte 16. sıradaki rakibimizle puan farkı da 7 puana yükseldi.

32. HAFTADA DÜZCE DEPLASMANINDAYIZ

31. haftada aldığı kritik galibiyetle önemli bir avantaj elde eden Elaziz Belediyespor, ligin 32.haftasında deplasmanda Düzcespor ile karşı karşıya gelecek. Bu müsabaka 21 Nisan Pazar günü saat 15:30’da Düzce 18 Temmuz Stadyumu’nda oynanacak. Düzcespor bu hafta evinde Kızılcabölükspor’a 3-1 kaybetmişti. Önümüzdeki haftada karşılaşacağımız rakibimiz ligde 40 puanla 13.basamakta yer alıyor.