ANNE YÜREĞİNİN SESİNİ BASTIRAMAZLAR

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Hakimiyet Gazetesi'ne yaptığı açıklamada 'Birçok sanatçının toplumsal duyarlılık ve milli hassasiyetten yoksun olduklarını, cumartesi annelerine gösterilen ilgi ve desteğin Diyarbakır'da çocukları PKK tarafından kaçılmış annelerin feryadına gösterilmediğini' ifade etti.

ANNE YÜREĞİNİN SESİNİ BASTIRAMAZLAR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

            Erol KARA/Ak Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, Hakimiyet Gazetesi’ne önemli açıklamalarda bulundu.

Diyarbakır’da çocukları terör örgütü tarafından kaçırılan annelerin seslerine kör ve sağır olan sanat camiasının, kendisini ciddi manada sorgulaması gerektiğine işaret ederek, “Diyarbakır’da mağdur annelere destek vermeyen güruh, Galatasaray’da cumartesi anneleri veya kayyumlara son derece açık ve net destek veriyor. Bu anlaşılmaz ve anlam verilemez bir şey” diye konuştu.

 

ANNE YÜREĞİNİN SESİNİ YANLIŞ ALGILATAN BİR ANLAYIŞ VAR

Türkiye’de isyankar bir toplum yaratılmaya çalışıldığını ifade eden Ak Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, özellikle son yıllarda belli devlete karşı olan ve her şeye itiraz eden bir toplum yaratılmaya çalışıldığını belirtti.

Ülkemizin ve milletimizin düşmanı olan yabancıların yaptığı her türlü alçak gösterilere destek veren ama annelik içgüdüsü ile evladını PKK’dan geri isteyenlere karşı en ufak destek vermediği gibi sözüm ona sanatçı hassasiyeti ve toplumsal duyarlılıkla gezi provokasyonunda kendini paralayan sanatçı güruhu ile isminden anlam çıkarılamayacak kadar karanlık bazı sivil toplum kuruluşlarının bu acılı annelerimizi yıpratan bir anlayışı hakim kılma gayretlerini de esefle izlediklerini belirten Tolga Ağar, bu konuda halkın tüm desteğinin annelerin yanında olduğunu ifade etti.

CHP, HANGİ YÜZLE SOKAKTA DOLAŞACAK?

Ak Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, ”İmamoğlu seçildiği günden itibaren kaç gün İstanbul’da kaldı? İstanbul’un kaç sorununu gerçekleştirdi?  Diyarbakır’daki kayyumlara destek verebilirsin ama oradaki şehit yakınlarına da destek verseydin. Mağdur anneleri de ziyaret etseydin. Diyarbakır’a Atatürk’ün resmini götürüp göstermelik hediye almak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mücadele ettiği o zamanki bölücü veya dış güçlerin yanında poz vermek gerçekten CHP zihniyeti ile siyaset yapan arkadaşların da hangi yüzle bundan sonra sokakta dolaşacaklarını merak ediyorum.” dedi.

İktidar olarak birtakım hatalarının olabileceğini ama bu bayrağın yere düşmemesi için Türkiye’de ülkemizin geleceği adına kimin tüm risklerini de göze alarak mücadele ettiğini buna karşı ise kimlerin de Türkiye düşmanı ülke ve çevrelerle iş tuttuğu net olarak ortada olduğuna vurgu yapan Ağar, bölücü örgütlerin ekmeğine yağ süren insanların da kim olduğunu gördüklerini ifade etti.

 

CHP, ALÇAK BİR OYUNUN İÇİNDE

Ak Parti Milletvekili Tolga Ağar, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun mağdur annelere destek veremeyeceğini,  çünkü kendileri kabul etmeseler de apaçık bir şekilde bölücü terör örgütü ile beraber ittifak yaparak iktidara gelebilmek için her türlü alçak oyunun içine girdiklerini belirtti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN BU TÜR AYAK OYUNLARINA İHTİYACI YOK

Diyarbakır’daki mağdur annelerin devlet destekli eylem yaptıkları dedikodularının annelerin vicdanlarının sesini bastırmaya ve bunu sulandırmaya yönelik bir manipülasyon olduğuna dikkat çeken Milletvekili Tolga Ağar, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu tür ayak oyunlarına ihtiyacı yok. Biz adam gibi yönetilen, gerçekten vatan ve milletine bağlı insanlarız. Biz, içimizde özeleştiri yapan, hatalarımız varsa onları düzelten asla bayrağa karşı olaylardan taviz vermeyen bir partiyiz.” diye konuştu.