DEMEK Kİ İDEOLOJİK DAVRANILMIYORMUŞ

Millet İttifakı adayı olarak seçilen CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun İBB Başkanlığı koltuğuna oturmasıyla birlikte, kurumlarda yaşanan görev değişiklikleri devam ediyor...

DEMEK Kİ İDEOLOJİK DAVRANILMIYORMUŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İdeolojik atama yapmakla itham edilen Ekrem İmamoğlu ezberleri bozan bir atama yaptı ve geçmişte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde İSKİ’de görev başlayan Elazığlı hemşerimiz Raif Mermutlu’yu İSKİ Genel Müdürü olarak atadı.

Bu atamada CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un katkısı büyük. Öyle ki Ekrem İmamoğlu’na Elazığlı  hemşerimiz Raif Mermutlu’yu öneren isim Gürsel Erol.

Geçmiş yıllarda Refah Partisi Elazığ il yönetiminde görev yapan işadamı Şakir Mermutlu’nun ağabeyi olan Raif Mermutlu, İstanbul Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra İller Bankası’nda mühendis olarak göreve başladı.

1994 yılında İSKİ Genel Müdürlüğü'nde göreve başladı.  İSKİ Genel Müdürlüğü’nde sırasıyla; Asya Yakası Su İnşaat Müdürlüğü, Atıksu Arıtma Daire Başkanlığı, Su Arıtma Daire Başkanlığı, Yatırımlardan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı, İşletmelerden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlendi.  2010 yılında kendi isteğiyle emekli olan Raif Mermutlu’nun İSKİ Genel Müdürlüğüne atanması  hemşerimiz için gurur kaynağı oldu hem de İmamoğlu’nun ideolojik davranmayacağının da göstergesi oldu.

Hakimiyet Gazetesi olarak hemşerimiz Raif Mermutlu’ya yeni görevinde başarılar diliyoruz.